„ASRock“ sukūrė sparčiausius pasaulyje pagrindinės plokštės lizdus  (2)

Pagrindinių plokščių gamintoja „ASRock“ kartu su savo naujausiomis 9-osios serijos plokštėmis pristatė išskirtiniu duomenų perdavimo greičiu pasižyminčius „Ultra M.2 PCIe Gen3 x4” lizdus. Dėl padvigubėjusio duomenų pralaidumo (angl. bandwidth) „ASRock Ultra M.2” smarkiai viršija SATA3 nubrėžtą 6 Gb/s greičio ribą ir pranoksta kitus konkurentus, teigia bendrovės atstovai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak jų, „Ultra M.2“ išdėstymas yra ypatingas. Pagrindinėse plokštėse su įprastu išdėstymu signalo kelias iš „M.2“ įrenginio keliauja per plokštės mikroschemas ir pasiekia centrinį procesorių (CPU). „ASRock Ultra M.2“, sąsąja sujungdamas „M.2“ su procesoriumi, užtikrina žymiai didesnį greitį ir mažesnį gaišties laiką (angl. latency). Teoriškai „Ultra M.2“ greitis yra 32 Gb/s ir šešis kartus pranoksta „PCIe x1 M.2“ , triskart – „PCIe M.2“ greičius.

„Manome, kad kartu su „ASRock“ 9-osios serijos pagrindinėmis plokštėmis pasirodę naujieji „Ultra M.2“ lizdai yra svarbi inovacija, naikinsianti iki tol buvusius barjerus, susijusius su duomenų įeiga ir išeiga bei didinsianti stacionarių kompiuterių našumą. Esame pirmieji pasaulyje, kurie pristato tokią technologiją”, – „ASRock“ pranešime cituojamas bendrovės atstovas Rytų Europai Frankas Chenas.

Pranešama, kad „ASRock Z97 Extreme6“ kol kas yra vienintelė pagrindinė plokštė, kurioje integruotas greičiausias pasaulyje „Ultra M.2“ lizdas. Be jo šios plokštės pasižymi „Super Alloy“ technologija, dvigubomis LAN, SATA Express sąsajomis, turi „Purity Sound 2“, „ASRock Cloud“ funkcijas ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(4)
(20)

Komentarai (2)