Hideo Kojima patarimas naujo Silent Hill žaidėjams: „Po ranka turėkite švarių kelnių“  (0)

Parodoje Gamescom 2014, žaidimo „Metal Gear Solid V: The Phantom Pain“ prezentacijos metu, projekto dizaineris Hideo Kojima papasakojo tam tikrų detalių apie būsimą siaubo žaidimą „Silent Hill“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo teigimu, naujoji serijos dalis bus tokia baisi, jog „kai kurie [žaidėjai] pridarys į kelnes tiesiog žaidimo proceso metu“. Vėliau jis pajuokavo, kad kolekcinis leidimas komplekte turės papildomą kelnių porą, kuri bus skirta persigandusiems žaidėjams.

Hideo Kojima pažymėjo, kad egzistuoja tam tikri apribojimai, koks baisus gali būti žaidimas. Jei žmonės mato baisų epizodą filme arba išsigąsta pramogų parke, tai jie tiesiog užmerkia akis, kad pergyventų tą momentą. Tačiau žaidime to padaryti negalima, kadangi jis iš žaidėjo reikalauja aktyvių veiksmų.

Vis tik po diskusijų šia tema su kino režisieriumi Guillermo Del Toro buvo nuspręsta, kad „Silent Hill“ bus daromas toks pat baisus, kaip ir ankstesnės dalys.

Šiuo metu apie garsiosios serijos pratęsimą žinoma labai nedaug. Būsimas „Silent Hils“ tikrai debiutuos naujos kartos konsolėje PlayStation 4, tačiau ar žaidimas pasirodys kitose platformose, kol kas neaišku. Taip pat nežinoma ir apie siužetinius ypatumus, žaidimo pasirodymo prekyboje datą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai (0)