Ateitis jau čia: „Samsung“ pristatė virtualiai realybei parengtą naršyklę  (0)

Pietų Korėjos įmonė „Samsung“ pristatė išmaniesiems telefonams skirtą specialią naršyklę „Samsung Internet for Gear VR“, kuri optimizuota interneto turinio atkūrimui virtualioje realybėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naršyklė leidžia aplankyti tradicinius tinklalapius ir peržiūrėti specialų vaizdo turinį. Programa gali atkurti 360 laipsnių, 3D ir HTML5 vaizdo medžiagą, kuri automatiškai prisitaiko prie virtualios realybės akinių.

Kūrėjai savo produktą aprūpino balso įvestimi ir virtualia klaviatūra tam, kad supaprastintų vartotojo sąveiką su naršykle.

Programa gavo ir specialų režimą „Gaze Mode“, kuris leidžia pasirinkti meniu tam tikrą laiką išlaikant į jį nukreiptą žvilgsnį ir todėl akinių valdymo elementų naudoti nebereikia.

Naujiena siūlo ir kitomis naršyklėmis būdingas galimybes: duomenų importą, žymų tvarkyklę ir skirtukus.

„Samsung Internet“ palaiko Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+, Note 4 ir Note5 išmaniuosius telefonus kartu su virtualios realybės akiniais „Gear VR“.

Naršyklė šiuo metu yra beta kūrimo stadijoje, o ją atsisiųsti galima iš „Oculus Store“ aplikacijų parduotuvės. Bendrovė nenurodė ar bus sukurta naršyklės versija visiems „Android“ išmaniesiems ir „Google Cardboard“ virtualios realybės akiniams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(8)
(1)
(7)

Komentarai (0)