Galime pasidžiaugti: lietuviškas žaidimas – tarp geriausių 2015-ųjų „Apple“ pramogų  (0)

Lietuvių mobiliųjų žaidimų kūrimo studijos „Nordcurrent“ sukurtas žaidimas pateko į „Apple“ aplikacijų parduotuvės „Best of 2015“ sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žaidimas „Cooking Fever“ jau savo premjeros dienomis lietuvių studiją „Nordcurrent“ pakėlė į populiarumo viršūnes – jis pateko į žaidimų ir aplikacijų dešimtuką „Apple“ parduotuvėje.

Metų pabaigoje „Apple“ suskaičiavo „viščiukus“ ir paskelbė geriausias ir populiariausias 2015-ųjų aplikacijas tar JAV ir Europos vartotoju – ir tarp jų puikuojasi lietuviškas „Cooking Fever“ žaidimas.

Veiksmas šiame mobiliajame žaidime vyksta įvairiuose pasaulio restoranuose – žaidėjas turi operatyviai gaminti maistą ir aptarnauti virtualius klientus. Pradėjęs nuo greitojo maisto užkandinės, žaidėjas įvairius patiekalus gali ruošti kepykloje, picerijoje, jūros gėrybių ar kinų restoranuose.

„Nordcurrent“ pramogos sėkmė slypi tame, kad visus metus studija nuolatos leido vis naujus žaidimo lygius ir aplinkas, todėl žaidėjams „Cooking Fever“ nenusibosdavo, o jų atsiliepimai pritraukdavo naujus.

Per kiek daugiau nei metus lietuvišką žaidimą išbandė daugiau nei 60 milijonų žaidėjų ne tik „Apple iOS“, bet ir „Android“ bei „Amazon Kindle“ įrenginiuose. Kitų metų pradžioje kūrėjai planuoja išleisti pramogą ir „Windows Phone“ platformoje, taip pat ruošiama versija žaisti „Facebook“ socialiniame tinkle.

„Nordcurrent“ komanda ir toliau leis naujus žaidimo papildymus su naujais restoranais ir patiekalais. Beje, vienas virtualus restoranas yra kuriamas kartu su vienu garsiausių pasaulyje prekių ženklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(16)
(1)
(15)

Komentarai (0)