Išslaptintos detalios būsimojo „HTC One M10“ charakteristikos  (0)

Blogeris Evanas Blassas (labiau žinomas slapyvardžiu @evleaks) išslaptino būsimo HTC flagmano „One M10“ charakteristikas. Išmanųjį telefoną pristatys kovą vyksiančioje specialioje konferencijoje, o ne MWC 2016, kaip buvo tikėtasi anksčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Blassas tvirtina, kad naujas Taivano gamintojo flagmanas bus panašus į „HTC One A9“, kuris išoriškai labai primena „iPhone 6s“. Be to žinoma, kad „HTC One M10“ turės „namų“ mygtuke įmontuotą pirštų atspaudų skaitytuvą ir 3000 mAh talpos akumuliatorių, o firminių priekinių garsiakalbių gamintojas atsisakys. Prietaisas dirbs valdomas „Android 6.0.1 Marshmallow“ su vartotojo sąsaja „HTC Sense 8“.

Išmaniojo AMOLED ekranas turės 5.1 colių įstrižainę ir 2560 x 1440 pikselių rezoliuciją. Europai skirta „HTC One M10“ modifikacijos techninės įrangos pagrindas bus „Qualcomm Snapdragon 820“ lustas su „Adreno 530“ grafikos branduoliu, o Azijos rinkai skirtas modelis naudos „MediaTek“ procesorių.

„HTC One M10“ taip pat gaus net 4 GB RAM, bet vidinės atminties tikimasi tik 32 GB, iš kurių vartotojui bus prieinami vos 23 GB. Tačiau šią padėtį pagerins microSD kortelės lizdas. Abi naujojo flagmano kameros galės pasigirti optine stabilizacija. Be to, pagrindinė 12 megapikselių „UltraPixel“ kamera turės lazerinį fokusavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(13)
(3)
(10)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: