Chaosą kelyje sukėlė neįtikėtina priežastis (Video)  ()

Vaizdo medžiagoje užfiksuoti kadrai gali sukelti siurrealistinio filmo įspūdį, tačiau tai yra tikras nutikimas, įvykęs viename iš intensyvaus eismo Kataro sostinės Dohos priemiesčių greitkelių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir taip nemenkai apkrautame kelyje dar didesnę spūstį sukėlė neįtikėtina priežastis – tarp automobilių laigantis tigras.

Jaunas ir akivaizdžiai išsigandęs gyvūnas, panašu, iškrito iš jį vežusio sunkvežimio tiesiai po ratais daugybei automobilių. Pasimetęs tigro jauniklis bandė išvengti akivaizdžiai nemenką stresą jam sukėlusių transporto priemonių šokinėdamas nuo vienos prie kitos, tuo metu spūstyje judantys eismo dalyviai negalėjo patikėti savo akimis ir puolė mobiliaisiais įrenginiais filmuoti keistą įvykį.

Galiausiai problema buvo išspręsta taip pat netikėtu būdu – tarp kamštyje judančių vairuotojų atsirado vienas akivaizdžiai visiems gyvenimo atvejams (net ir tigrams greitkelyje) pasiruošęs vyras, kuris be jokios baimės sutramdė laukinę katę. Kaip jam tai pavyko galite pamatyti vaizdo medžiagoje žemiau.

Vietos žiniasklaidoje vėliau pasirodė pranešimų, kad šioje šalyje pakankamai dažnai fiksuojami nelegalaus laukinių gyvūnų auginimo atvejai. Panašu, kad kartais tokie atvejai gali virsti netikėtai pavojingais kuriozais.


 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()