Testuose pastebėtas keistas ir fantaziją žadinantis „Nokia“ įrenginys „D1C“: tai visgi nebus išmanusis telefonas, kurio visi laukia?  ()

Gandai apie pirmąjį „Nokia“ telefoną po dviejų metų pertraukos sklinda jau gana ilgą laiką – o neseniai testuose buvo pastebėtas ir „Nokia D1C“ įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anksčiau manyta, jog tai – telefonas, bet dabar paaiškėjo, kad tai yra milžiniška planšetė, tiksliau, greičiausiai – hibridinis nešiojamas kompiuteris.

„GeekBench“ ir „AnTuTu“ testai jau seniau buvo atskleidę, jog tai – vidutinės klasės įrenginys su „Android 7.0“, „Snapdragon 430“ aštuonių branduolių procesoriumi, 3GB RAM ir 8MP priekine kamera.

Iki šiol nebuvo žinoma tik ekrano dydis ir raiška, bet „GFXBench“ atskleidė, jog šis kompiuteris turės net 13.8 colių Full HD raiškos ekraną.

Kas tai galėtų būti? Galbūt nešiojamas kompiuteris? „HP“ yra išleidę „Slatebook 14“ nešiojamą kompiuterį su „Android“, tad to galima būtų tikėtis ir iš „Nokia“.

Nors aš asmeniškai labai norėčiau, kad tai būtų įrenginys su naująja „Andromeda“ OS, apie kurią jau esame šiek tiek rašę. Taip, testuose aiškiai parašyta, kad įrenginys naudoja „Android Nougat“ versiją, bet „D1C“ išleidimo galimai dar lauksime ilgai.

„Nokia“ kadaise buvo kompanija, kuri sukeldavo visus ant kojų, o IT entuziastų kraujas užvirdavo po kiekvieno naujo įrenginio išleidimo. Tikėkimės, kad ta senoji „Nokia“ grįš.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(31)
(3)
(28)

Komentarai ()