Prognozė: „Nokia“ šįmet planuoja sugrįžti su dviem pačios aukščiausios klasės „Android“ telefonais  (1)

Pranešama, kad „Nokia“ žada sugrįžti į išmanių telefonų rinką išleisdama du išmanius telefonus, kurie veiks su naujausia „Android“ operacinės sistemos versija „Nougat“. Įrenginiais gali būti pradėta prekiauti šių metų pabaigoje arba kitų metų pradžioje, praneša ibtimes.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2015-aisiais „Nokia“ vadovas Rajivas Suri‘is paskelbė, kad įmonė 2016-aisiais ketina pristatyti naujus telefonus ir ieško partnerių jų gamybai.

Dabar tinklalapis nokiapoweruser.com, remdamasis patikimais šaltiniais, praneša, kad keli įrenginiai yra jau prototipų stadijoje.

Abu išmanieji turės metalinius korpusus ir, tikimasi, sugrąžins senų „Nokia“ įrenginių pojūtį. Skelbiama, kad bus išleisti du vienos serijos telefonai, kurie turės apsaugą nuo dulkių ir vandens IP68 ir skirtingų dydžių ekranus – 5,2 ir 5,5 colio įstrižainės su OLED Quad HD raiška.

„Nokia“ žada pagerinti ir „Z Launcer“ vartotojo aplinką, kuri pirmą kartą pristatyti planšetėje N1. Naujuose įrenginiuose turėtų būti įdiegtas ir pirštų atspaudų skaitytuvas, o išmaniame telefone gali būti labai jautrūs jutikliai, paremti „Nokia“ vystoma svajonių medžiaga – grafenu.

2013-aisis „Nokia“ gavo 1,35 mrd. dolerių iš ES grafeno tyrimams ir vystymui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(31)
(3)
(28)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: