Kinijos turgelio stebuklai: naujasis pigių išmaniųjų telefonų karalius „UMi Z“ didžiuojasi tokiais sprendimais, kokių neturi joks kitas rinkoje esantis telefonas  (1)

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojo „UMi“ ambicijos ir toliau auga - kompanija ir toliau deda visas pastangas, kad nauji bendrovės išmanieji telefonai gerbėjus pasiektų praktiškai kiekvieną ketvirtį ar kartais netgi kiekvieną mėnesį. Atrodytų, dar visai neseniai visi stebėjosi „UMi Plus E“ išmaniojo telefono pažanga. Vis dėlto praėjus vos mėnesiui šis vietinis Kinijos gamintojas į elektroninių parduotuvių lentynas siunčia dar vieną savo naujieną, t. y. išmanųjį telefoną „UMi Z“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu praėjusių metų pabaigoje anonsuotą „UMi Plus E“ dauguma užsienio apžvalgininkų įvardijo kaip vieną geriausių ekonominės klasės išmaniųjų telefonų, tai labai panašu, kad šį titulą jau dabar be didelių dvejonių galima perleisti „UMi Z“.

Šiuo atveju pirkėjų akys į „UMi Z“, be jokios abejones, labiausiai krypsta dėl pilnai metalinio korpuso, tačiau šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti nesuskaičiuojama galybe privalumų, kuriuos pavyko įgyvendinti bendradarbiaujant su kitais gerai visame pasaulyje žinomais gamintojais.

Pavyzdžiui, „UMi Z“ integruoto 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekrano gamyba šį kartą buvo patikėta bendrovei „Sharp“. Nors „Sharp“ įprastai tiekia ekranus daugybei Kinijos gamintojų, šis bendradarbiavimas ypatingas tuo, kad „UMi Z“ tapo bene pirmuoju išmaniuoju telefonu rinkoje, kuris yra parduodamas su naujosios kartos „Sharp IGZO“ ekranu. Pastarasis yra ypatingas tuo, nes užtikrina net 441 PPI rodiklį ir taip pat naudoja net 20% mažiau energijos nei anksčiau sukurti „IGZO“ technologijos ekranai.

Kitu „UMi“ partneriu šį kartą tapo Pietų Korėjos gigantas „Samsung“. Būtent šis gerai žinomas gamintojas pasirūpino tiek 4 GB operatyviąja RAM atmintine, tiek priekyje bei gale integruotų kamerų gamyba. Čia svarbu pabrėžti, kad abi „UMi Z“ integruotos kameros yra 13 megapikselių bei išsiskiria dėl integruotų blyksčių. Šiuo atveju priekyje integruota kamera naudoja specialaus techninio sprendimo „Selfie Soft“ blykstę, o gale integruota blykstė yra ypatinga tuo, nes yra sudaryta net iš keturių šviesos diodų.

Prie „UMi Z“ šį kartą taip pat prisidėjo ir „Sony“. Būtent šiam gamintojui buvo patikėta 3780 mAh talpos baterijos gamyba. Pasak „UMi“, išmaniuoju telefonu naudojantis įprastai ši baterija be įkrovos tarnauja net iki dviejų parų, o dėka įdiegto greitos įkrovos „Quick Charge“ techninio sprendimo pastarąją galima pilnai įkrauti vos per 100 minučių.

Svarbu paminėti ir tai, kad „UMi Z“ yra integruotas naujos kartos dešimties branduolių „MediaTek Helio X27“ centrinis procesorius, „Touch ID 2.1“ technologijos piršto antspaudų skaitytuvas bei dviejų SIM kortelių palaikymas (abi gali veikti 4G tinkle). Be to, nors šis išmanusis telefonas yra parduodamas su „Android 6.0“ OS, „UMi“ tvirtina, kad vos tik įsigijus „UMi Z“ iš karto bus galima įsidiegti „Android 7.0“ platformos versiją.

Galiausiai skubame pranešti, kad pirmieji pirkėjai Kinijos elektroninėje parduotuvė „Gearbest“ sausio mėnesį, kol nesibaigs akcijai skirti modeliai, „UMi Z“ gali įsigyti už specialią 217 eurų kainą. Be akcijų šis išmanusis telefonas, pasak „Gearbest“, brangs iki 260 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(30)
(7)
(23)

Komentarai (1)