Pasipiktinęs vairuotojas: „toks 𝑛𝑎𝑔𝑙𝑢𝑚𝑎𝑠 yra virš visko, ką iki šiol teko regėti Panevėžyje“ (Video)  (9)

Sustojęs praleisti su įjungtais švyturėliais ir garsiniu signalu artėjančio greitosios pagalbos automobilio panevėžietis buvo šokiruotas, kai veidrodėlyje pamatė jį lenkiantį mikroautobusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo registratoriumi užfiksuotu vaizdo įrašu su lrytas.lt redakcija pasidalinęs skaitytojas Sigitas pasakojo kaip priklauso sustojęs dešiniajame kelkraštyje praleisti greitosios. Bet iš paskos važiavęs krovininis automobilis tik padidino greitį ir nusprendė jį lenkti.

Vyras sako, kasdien pastebintis neleistinų ištisinės linijos kirtimo atvejų ir pavojingų lenkimų, tačiau šis buvo išskirtinis.

„Vairuotojas privertė greitosios pagalbos mašiną stabdyti ir pasitraukti į šoną. Toks akibrokštas man jau yra per daug baisus“, – pažymėjo skaitytojas.

Sigitas filmuotą medžiagą perdavė ir Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Vien už pavojingą lenkimą kertant ištisinę liniją mikroautobuso vairuotojas nuo trijų iki šešių mėnesių laikotarpiui neteks teisių.

„Vien viešumo neužtenka – tegul baudžia tokius. Reikia, kad ir piniginę pakrapštytų, o pagal naująjį kodeksą greičiausiai ir teises paguldys“, – griežtai nukirto panevėžietis.

Pavojingas vairavimas įraše užfiksuotam vairuotojui atsilieps ir finansiškai. Jam teks sumokėti nuo 170 iki 230 eurų dydžio baudą, be to, už tokį manevrą 3-6 mėnesiams atimama teisė vairuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(51)
(27)
(24)

Komentarai (9)