Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis laikrodis „KingWear KW88“ - „Samsung“ strategija, bet kiniška kaina (Video)  ()

Tarptautiniu mastu žinomų bendrovių, kurios užsiima išmaniųjų laikrodžių gamyba, tikrai nėra daug. Tačiau šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad kiekvieno gamintojo siūlomi išmanieji laikrodžiai – kažkuo unikalūs. Vis dėlto unikalumo čia tenka ieškoti tikrai ne funkcionalume, o išmaniųjų laikrodžių dizaine.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Apple“ šiuo atveju laikosi pozicijos, kad išmaniojo laikrodžio dizainas turi būti futuristinis ir akivaizdžiai skirtis nuo įprasto laikrodžio. Tuo tarpu „Huawei“ bei „Asus“ pozicija šiuo klausimu kardinaliai skiriasi. Pastarosios bendrovės deda visas pastangas, kad išmaniųjų laikrodžių dizainas vizualiai būtų kuo artimesnis įprastiems laikrodžiams. Galiausiai Pietų Korėjos gigantas „Samsung“ stengiasi neišsižadėti geriausių klasikinio laikrodžio dizaino aspektų, tačiau savo išmaniesiems laikrodžiams taip pat nori suteikti ir šiuolaikišką sportišką įvaizdį.

Dviejų pirmų paminėtų tipų kiniškų išmaniųjų laikrodžių šiuo metu rinkoje yra daugiau nei pakankamai. Vis dėlto „Samsung“ dizaino požiūrį perteikiančių pigesnių kiniškų išmaniųjų laikrodžių alternatyvų kol kas tenka gerai paieškoti. Tačiau šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad tokios paieškos gali itin maloniai nustebinti net ir itin išrankius pirkėjus, o puikiu to įrodymu šį kartą gali tapti išmanusis laikrodis „KingWear KW88“.

Šis vietinių Kinijos pirkėjų pamėgtas sportiškai atrodantis išmanusis laikrodis su silikonine apyranke bei metaliniu korpusu ypatingas tampa dėl savo 1,39 colių įstrižainės lietimui jautrus AMOLED technologijos ekrano (400 x 400, 286 PPI), tačiau čia dažniausiai dar pabrėžiama ir tai, kad šį ekraną nuo susibraižymų apsaugo itin patvarus iš safyro kristalo pagamintas stiklas.

Daug pranašumo „KingWear KW88“ suteikia ir techniškai gerą našumą užtikrinanti aparatinė įranga. Šis išmanusis laikrodis su „Android 5.1“ operacine sistema yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 512 MB operatyviąją RAM atmintine, 400 mAh baterija ir taip pat labai palankiai yra vertinamas dėl daugiau nei pakankamos 4 GB dydžio vidinės atminties.

Be to, svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „KingWear KW88“ maloniai stebina ir savo ryšio galimybėmis, nes turi ne tik Bluetooth, bet ir integruotus WiFi, 2G, 3G bei GPS ryšio modulius. Čia dar reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis išmanusis laikrodis taip pat turi integruotą 2 megapikselių kamerą. Būtent ši savybė kol kas yra labai retai sutinkama kitų Kinijos gamintojų išmaniuosiuose laikrodžiuose.

Racionaliai gamintojo parinkti techninės dalies aspektai akivaizdžiai atsispindi ir šio išmaniojo laikrodžio funkcionalume. Kitaip sakant, pakankamas našumas šiuo atveju leidžia „KingWear KW88“ naudoti tiek kaip primityvų 3G telefoną, GPS navigaciją, žingsniamatį, pulso matuoklį, ar netgi kaip virtualų „Google Now“ asistentą.

Galiausiai svarbu yra ir tai, kad šis geru funkcionalumu, našumu bei puikiu dizainu išsiskiriantis išmanusis laikrodis kiekvieną taip pat itin maloniai nustebins ir savo itin kuklia net 95 eurų nesiekiančia kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai ()