Kinijos turgelio stebuklai: „FNF Ifive Mini 4S“ rodo, koks iš tikro turėtų būti planšetinis kompiuteris paprastam namų vartotojui (Video)  (1)

Gana ilgą laiką planšetiniai kompiuteriai buvo laikomi itin prabangiu aksesuaru, kurį galėjo įsigyti tikrai ne kiekvienas. Vis dėlto technologijų rinkoje pradėjus karaliauti kinams, šios tendencijos pamažu keitėsi. Būtent tai turėtų itin džiuginti kiekvieną potencialų pirkėją, kadangi šiuo metu vis dažniau ir dažniau pastebima tendencija, kuri patvirtina, kad ekonominės klasės išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių kainos praktiškai susilygino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, pigūs planšetiniai kompiuteriai kol kas pasižymi santykinai ribotomis galimybėmis, tačiau pastarųjų akivaizdžiai pakanka kiekvienam namų vartotojui, kuris yra pasiryžęs įprastą nešiojamą kompiuterį pakeisti šiuo naujos kartos elektroniniu aksesuaru.

Pavyzdžiui, planšetinis kompiuteris „FNF Ifive Mini 4S“ vietinėje Kinijos rinkoje šiuo metu kainuoja vos 115 eurų (specialus nuolaidos kodas – ifive21). Ir nors ši kaina kai kuriuos pirkėjus gali priversti sudvejoti, atidžiau pažvelgus į „FNF Ifive Mini 4S“ technines charakteristikas šios nepagrįstos abejonės turėtų išgaruoti.

Šis ekonominės klasės planšetinis kompiuteris, kaip jau buvo minėta anksčiau, turi aiškiai apibrėžtą paskirtį namų buityje, todėl šiuo atveju gamintojas yra linkęs akcentuoti ne išskirtinį našumą, bet „FNF Ifive Mini 4S“ patogumą bei dizainą.

Būtent dėl tos priežasties šis planšetas gali pasigirti ne tik puikiu 2K raiškos (2048 x 1536) 7,9 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu, bet ir 6,27 milimetrų storio korpusu. Be to, čia dar reikia nepamiršti ir solidžiai bei tvarkingai atrodančio korpuso dizaino, kurį pavyko sukurti panaudojus metalinį rėmelį, juodą spalvą bei stiklą.

Grįžtant prie techninių charakteristikų svarbu paminėti „FNF Ifive Mini 4S“ integruotą 1,8 GHz taktinio dažnio keturių branduolių „Rockchip RK3288“ centrinį procesorių, „Mali-T760“ vaizdo plokštę, 2 GB operatyviąją RAM atmintinę bei itin talpią 4800 mAh bateriją. „FNF Ifive Mini 4S“ taip pat yra aprūpintas 32 GB vidinės atminties lustu, tačiau šią atmintį bet kada galima praplėsti dar 128 GB panaudojus TF tipo atminties kortelę.

Šis ekonominės klasės planšetinis kompiuteris ypatingas tampa ir dėl 802.11ac standartą palaikančio WiFi ryšio modulio, integruoto 6 ašių giroskopo, 8 megapikselių kameros ir USB jungties, o taip pat kiekvieną pirkėją turėtų sudominti dar ir dėl to, nes yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)