Liūdna žinia dėl naujojo „Nokia 3310“: jis veiks ne visose valstybėse  ()

Vienas populiariausių pasaulyje mobiliųjų telefonų – legendinė „Nokia 3310“ – grįžta į rinką. Šiek tiek patobulinta senutė „Nokia“ po beveik dviejų dešimtmečių nuo savo pasirodymo mes iššūkį patiems išmaniausiems šių dienų telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2000-aisiais pasirodęs mobilusis telefonas „Nokia 3310“ tapo tikra legenda. Iš viso buvo parduota 126 milijonai šių telefonų. Dėl tokio populiarumo mobiliųjų telefonų eroje „Nokia 3310“ net pateko į populiariausių modelių dvyliktuką. O štai patobulintas „Nokia 3310“ modelis mes iššūkį išmaniesiems telefonams.

Tačiau laukiamiausias pasaulyje telefonas turi ir blogąją pusę – jis veiks toli gražu ne visose pasaulio šalyse, rašoma „The Independent“. Kaip pranešama, ne visose pasaulio valstybėse veiks šio telefono tinklas.

Pavyzdžiui, Amerikoje ir Kanadoje su šiuo telefonu nieko negalėsite nuveikti, nes ryšys čia paprasčiausiai neveiks. Tai greičiausia yra vienas didžiausių telefono trūkumų, turint omenyje, jog legendinis telefonas pristatytas kaip „išsikraunantis tik po ilgo laiko“.

Daugeliui nostalgiją keliančią „Nokia 3310“ bus galima įsigyti vos už 49 eurus – gerokai pigiau nei pigiausią išmanųjį.

„Tikrai tai darome iš širdies. Tiek daug vartotojų mūsų prašė sugrąžinti ikona tapusią „Nokia 3310“. Visa tai gaubė didelis jaudulys, bet pamanėme, kad galime linksmai to imtis ir viską įgyvendinti. Džiaugiamės, kad vartotojams vėl galime pasiūlyti klasika tapusį telefoną“, - sakė Florian SEICHE, kompanijos HMD prezidentas.

Originalus „Nokia 3310“ modelis iš gamybos buvo atšauktas 2005-aisiais. Dabar nors ir modernizuotas, jis sugrąžins vartotojus į tas dienas, kai telefonai buvo skirti tik skambinti ir rašyti žinutėms.

„Juo bus galima kalbėti 22 valandas po įkrovimo. Tai net 10 kartų daugiau, nei gebėjo šio modelio originalas. Be to, šis telefonas neišsikraus beveik mėnesį. Jis vis dar turi „Gyvatės“ žaidimą ir klasikinę „Nokia" melodiją“, - komenatavo gamintojai.

Tiesa, „Nokia“ į rinką grįžta ne tik su legendiniu modeliu, bet ir trimis išmaniaisiais „Nokia“ telefonais su „Android“ operacine sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(16)
(5)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: