Ar vis dar naudojate popieriaus lapelius, kai reikia ką nors pasižymėti? Paprastumu žavintis prietaisas gali pakeisti šį įprotį (Video)  (1)

Šiais laikais popierius po truputį dingsta nuo darbo stalų. Tai, žinoma, normalu, nes viskas persikėlė į elektroninę erdvę. Tačiau kartais, kai norime ką nors greitai pasižymėti, nupiešti greitą eskizą ar parašyti trumpą priminimą dar griebiamės popieriaus lapo. Jis, žinoma, labai greitai išmetamas, nes jo reikia tik toms kelioms minutėms. Rinkoje yra prietaisas, skirtas būtent šiam popieriaus lapui pakeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacinių technologijų revoliucija mus visiškai atskyrė nuo užrašų knygelių ir visiškai prirašytų popieriaus atraižų, kurios anksčiau visada mėtydavosi ant kiekvieno darbo stalo. Tačiau kai kurie žmonės net sėdėdami prie kompiuterio kartais nori pasižymėti kai kuriuos dalykus ranka. Kai kuriems taip yra tiesiog patogiau, o kiti nori papildyti tekstą papildomais eskizais ar šiuos užrašus nori pasiimti ir nusinešti toliau nuo darbo stalo.

Kam šiam tikslui gadinti popierių, jei ir šią užduotį galima patikėti paprastam elektroniniam įrenginiui? „Duoqile“ rašymo lenta yra būtent toks gaminys. Ant jo galima rašyti ir piešti pridėtu parkeriu, o vėliau visas šis turinys gali būti ištrinamas vienu mygtuko paspaudimu.

Bene pagrindinis „Duoqile“ elektroninės rašymo lentos privalumas - neįtikėtinas paprastumas. Šis įrenginys nori pakeisti tik paprastą popieriaus lapą, skirtą trumpiems užrašams ir nieko daugiau. Atvaizdo neįmanoma išsaugoti, atspausdinti, perkelti į kompiuterį ir taip toliau.

„Duoqile“ rašymo lenta turi 12 colių ekraną, ant kurio atvaizduojamas žalias tekstas ar piešinys. Kadangi šis įrenginys atlieka tik vieną funkciją, o ekranas neturi būti labai ryškus, CR2016 tipo baterijos, tikėtina, pakaks ištisus mėnesius. Net jei ant šios lentos nuolat pieš vaikai. 

Tai ir yra visas  „Duoqile“ elektroninės rašymo lentos žavesys. Jos kūrėjai nesistengė išspręsti visas problemas, apsunkinti naudojimąsi papildomomis funkcijomis ar įmantriu dizainu. Tai - tik paprastas rašymo paviršius su vienu mygtuku turiniui ištrinti.

„Duoqile“ elektroninė rašymo lenta šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 23 eurus. Tai puiki dovana vaikams bei  tiems, kurie nuolat ką nors piešia ar kuria darbų sąrašus.

Kaip veikia panašios lentos galite pamatyti vaizdo įraše

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(18)
(-15)

Komentarai (1)