„Bluedio N2“: pagal pirkėjų vertinimus vienos iš pačių geriausių ausinių iš Kinijos nustebins savo kaina (Video)  ()

„Bluedio“ - gerai žinomas aukštos klasės garso įrangos gamintojas. „Bluedio“ ausinės mėgstamos ir Lietuvoje, nes pasižymi itin geru kainos ir kokybės santykiu. Šio gamintojo gamoje yra ir labai brangių ir visai pigių ausinių. Šįkart pristatome biudžetinį belaidžių į ausis įstatomų ausinių variantą. Nepatikėsite, kokios pigios yra šios stilingos, kokybiškos ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, kad „Bluedio N2“ ausinės pagal pirkėjų vertinimus patenka į TOP 5 sąrašą tarp visų Kinijoje parduodamų ausinių. O tai jau daug ką sako apie itin gerą kainos ir kokybės santykį.

„Bluedio N2“ - tai belaidės į ausis įstatomos ausinės. Su telefonu jos bendrauja „Bluetooth“, o tarpusavyje - laidu. Tokias ausines labai mėgsta aktyvų laisvalaikį propaguojantys žmonės, nes jos tvirtai laikosi ausyse, o laidai netrukdo judėti.

Ant ausines jungiančio laido yra keletas mygtukų, leidžiančių perjungti dainą ar pagarsinti muziką, o viduje yra sumontuotas mikrofonas. Todėl „Bluedio N2“ galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Ant laido sumontuotame modulyje yra ir įkrovimui skirtas lizdas. 

Nors ausinės yra labai pigios, „Bluedio“ joms nepagailėjo savo technologijų, gerinančių garsą. Jos puikiai blokuoja aplinkinius triukšmus, ypač erzinantį vėją. Gamintojo teigimu, ausinės groja puikiai, stipriai groja žemus ir vidutinius tonus. 85mAh baterijos pakaks maždaug 5 valandoms - šis skaičius, žinoma, rekordų nelaužo, bet ir nėra nepraktiškai mažas. Prie ausinių vienu metu galima prijungti du telefonus.

Taigi, jos puikiai tinka sportuojantiems. Rinkinyje yra ne tik dvi poros skirtingų dydžių antgalių, bet ir specialus į ausį įstatomas kabliukas, leidžiantis ausinėms laikytis dar tvirčiau - tai labai patinka bėgiojantiems. „Bluedio N2“ yra vienos lengviausių ausinių rinkoje. Tačiau, kaip visada, yra ir vienas trūkumas - ausinės nėra atsparios vandeniui, todėl jas reikėtų pasaugoti nuo lietaus. Kita vertus, jos yra atsparios prakaitui, o tai yra svarbiausia.

Didžiausias jų privalumas, žinoma, yra kaina. „Bluedio N2“ belaidės ausinės šiuo metu kainuoja vos mažiau nei 8 eurus. Turint omenyje itin gerus pirkėjų įvertinimus, tai yra neblogas pasirinkimas, ieškantiems pigių, bet kokybiškų belaidžių į ausis įstatomų ausinių.

„Bluedio N2“ ausinių apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()