Įdomybės iš Kinijos: neįprastos formos automobilis vaizdo registratorius su dviem kameromis  ()

Šiais laikais kamerų aplinkui nuolat daugėja. Jomis norime apsaugoti savo artimuosius ir turtą. Protinga savo automobilį taip pat apginkluoti kamerų pora, kad avarijos atveju bent jau galėtumėte pabandyti įrodyti, kad kaltė buvo ne jūsų. Vaizdo registratorių būna įvairių, o štai šis atkeliauja net su dviem atskiromis kameromis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie automobilinių vaizdo registratorių naudą kalbėto nėra prasmės - visi ir taip žino, kokie reikalingi šie įrenginiai. Tačiau dauguma jų fiksuoja tik tai, kas įvyksta priešais automobilį. Žinoma, taip užfiksuojama dauguma avarijų, tačiau kartais galite sulaukti smūgio ir į galinę automobilio dalį.

Šis vaizdo registratorius fiksuoja vaizdą tiek priekyje, tiek gale. Tokių įrenginių, žinoma, yra ne vienas, tačiau šis turi dvi atskiras kameras, todėl jį galėsite sureguliuoti bemaž idealiai. Tereikės priklijuoti pagrindinę registratoriaus dalį prie priekinio stiklo, o mažesnę kamerą pritvirtinti gale.

Priekinės kameros raiška - 1920 x 1080P, o galinės - 1080 x 720P. Tai - pakankamai ryškus vaizdas, leidžiantis įžiūrėti ir nedideles, bet labai svarbias detales. Šis vaizdo registratorius įrašinėja ir garsą. Kaip ir kiti registratoriai, jis tausoja vietą ir tiesiog ištrina seniausius failus, jų vietoje įrašydamas naujus.

Nors įrenginį patogiai galite valdyti ir šalia 2,4 colių ekrano esančiais mygtukais, patogiau tai daryti programėle. Telefonas prie registratoriaus prisijungia WI-FI ryšiu ir leidžia peržiūrinėti failus ar valdyti įrenginio funkcijas. 

Rinkinyje rasite viską, ko reikia, kad šiuo registratoriumis galėtumėte pradėti naudotis iškart: instrukcjas anglų kalba, dvipusę lipnią juostelę, maitinimo laidą, ilgą laidą galinei kamerai prijungti ir taip toliau. Tereikės įsigyti atminties kortelę (iki 32 GB) ir parsisiųsti programėlę. Šis automobilinis registratorius kainuoja €66,39 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()