Kompaktiškas vaizdo registratorius, kurio vairuodami net nepastebėtumėte  (8)

Šiais laikais pasirūpinti automobiliniu vaizdo registratoriumi turėtų kiekvienas. Šis paprastas ir pakankamai nebrangus įrenginys gali padėti išvengti didelių bėdų, kuomet įvyksta autoįvykis. Tačiau kartais registratoriai būna tiesiog per dideli ir erzina nuolat sėdėdami matymo lauke. Šis - visiškai kitoks. Jis mažas, gali slėptis už veidrodėlio ir yra labai pigus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„DDPai Mini“ - naujas produktas Gearbest.com portale. Tai - mažytis automobilinis vaizdo registratorius, galintis padėti išvengti didelių problemų. Jis pasižymi visai plonu, nedideliu korpusu, kuris nesunkiai pasislėps už galinio vaizdo veidrodėlio, tačiau kartu ir puikiai atlieka pagrindinę savo funkciją.

„DDPai Mini“ filmuoja 1080P raiška, turi ciklinio įrašymo funkciją (3 minutės), automatiškai prisitaiko prie aplinkos sąlygų ir aprėpią platų vaizdą - filmuoja 140 laipsnių kampu. Šis vaizdo registratorius turi ir mikrofoną, todėl vaizdo įrašai turės garsą, kuris labai dažnai yra būtinas. Tačiau, kadangi „DDPai Mini“ yra toks mažas, jame nerasite ekrano. Kaip tuomet peržiūrėti vaizdo įrašus?

„DDPai Mini“ turi Wi-Fi modulį, kuris leidžia prisijungti prie išmaniojo telefono ir per jį valdyti visas registratoriaus funkcijas. Galėsite pasirinkti raišką, nustatyti vaizdo kokybės parametrus, peržiūrėti vaizdo įrašus ir taip toliau. Registratorius vaizdą įrašinėja į nepridedamą atminties kortelę.

Galiausiai, ši kamera turi ir WDR technologiją. Ji užtikrina, kad kameros jautrumas šviesai visuomet bus tobulai sureguliuotas ir net naktį šis registratorius be vargo fiksuos ryškius vaizdus. Gerai ir tai, kad autoįvykio atveju vaizdo medžiaga bus automatiškai išsaugoma, kad vėliau ją būtų galima peržiūrėti.

„DDPai Mini“ - visai naujas produktas Gearbest portale. Tai turi ir pliusų, ir minusų - anonso proga taikoma nuolaida, tačiau kol kas dar nėra pirkėjų atsiliepimų, tad realiai neįmanoma pasakyti apie jo tikrus privalumus ir trūkumus. „DDPai Mini“ šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 57 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai (8)