10 geriausiai sportininkams ir judantiems žmonėms pritaikytų ausinių iš Kinijos: skirtingas dizainas pagal kiekvieno skonį ir stilių  ()

Sportas yra ne tik sveikas, bet ir labai malonus laisvalaikio praleidimo būdas. Ir, galima pastebėti, jis vis populiarėja, nes vis daugiau žmonių rūpinasi savo kūnu ir išvaizda. Sportuoti kur kas maloniau, jei jūsų judesius lydi mėgstama muzika. Tam reikalingos geros ausinės, todėl šiandien pristatome 10 skirtingo dizaino belaidžių ausinių, specialiai sukurtų sportuojantiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Awei A880BL“

Nuotraukoje šios ausinės atrodo išties neįprastai, tačiau jų dizainas iš tikrųjų yra stebėtinai paprastas. Tai – kabliuko formos ausinės, su už galvos liekančiu laidu. Reikalingi mygtukai yra išdėstyti ant pačių ausinių, o ne ant laido, todėl jos atrodo kiek paprasčiau. „Awei A880BL“ turi pakankamai talpią bateriją, kurios pakaks 8 nepertraukiamo muzikos klausymo valandoms. „Awei A880BL“ ausinės kainuoja vos daugiau nei 20 eurų.

2. EXCELVAN BTH-829

Tai – įprasto dizaino ausinės, kurios tikrai neatrodo pernelyg keistai. Vienintelis jų išskirtinumas – kabliukas, kuris patogiai įsitaiso ausyje ir užtikrina, kad šios ausinės niekur neiškris, net jei bėgiosite. EXCELVAN ausinės turi mygtuką, kuriuo galite patogiai atsiliepti į skambučius, ir mikrofoną. Baterijos pakaks penkioms valandoms nepertraukiamo muzikos klausymo.

EXCELVAN ausinės sportuojantiems kainuoja €12,20.

3. TWS - K2

Šiame rinkinyje surinkome įvairaus dizaino belaides ausines, todėl būtinai reikia įtraukti tokias, kurios iš tikrųjų yra belaidės. Visiškai. TWS - K2 ausinių nejungia joks laidas. Tai – labai patogu, tačiau yra ir vienas minusas – didesnis pavojus, kad ausinės iškris ir jas tiesiog pamesite.

TWS - K2 užtikrina 2 valandų nepertraukiamą grojimą, jas galima naudoti ir po vieną. Šios ausinės kainuoja €16,60.

4. KST-109LY

Reikia paminėti bent vienas išties keistas ausines. Šis įrenginys tai – ausinių ir sportinių akinių nuo saulės derinys. Sportuodami lauke tikriausiai dėvite abu šiuos daiktus, todėl kažkas sugalvojo juos sujungti į vieną įrenginį.

Akiniai nuo saulės apsaugo akis nuo žalingų UV spindulių, o kartu tampa ir puikia baze ausinėms. Jos naudojasi pakankamai talpia baterija, kurios pakanka 6 muzikos klausymo valandoms, turi mikrofoną  ir visus reikalingus mygtukus. KST-109LY kainuoja €10,14.

5. „Plufy L10“

Šios ausinės atrodo tarsi tiesiog gulėtų ant ausų, o ne jose, kaip visos prieš tai paminėtos. Tačiau tai – tik išorinis jų korpusas – ir šios ausinės yra įstatomos į ausis. Platus korpusas leidžia efektyviai blokuoti pašalinį triukšmą ir užtikrinti aukštą atkuriamos muzikos kokybę.

Nepaisant didesnio ausinių korpuso, „Plufy L10“ susilanksto ir yra labai kompaktiškos. Jos taip pat turi mikrofoną ir visus kitus priedus, kaip ir kitos ausinės, plius kokybišką triukšmo blokavimą. Ir vis tiek lengvai telpa kišenėje. Jų baterijos pakaks maždaug 8 valandoms nepertraukiamo muzikos atkūrimo. „Plufy L10“ kainuoja vos daugiau nei 19 eurų.

6. „Xiaomi“ ausinės

Šios ausinės Technologijos.lt minėtos jau ne kartą. Jos yra labai patogios, išskirtinai patvarios, puikiai atkuria garsą ir pasižymi visomis funkcijomis, kurių iš ausinių tik galite norėti. Savo dizainu, jos panašios į „Awei A880BL“, tačiau atrodo kur kas elegantiškiau.

Šios „Xiaomi“ ausinės turi gana talpią bateriją, kurios pakaks 7 valandų nepertraukiamam grojimui. Jos kainuoja šiek tiek daugiau nei 21 eurą.

7. Ausinės-MP3 grotuvas

Galbūt esate vienas iš tų, kurie sportuodami su savimi nemėgstate nešiotis telefono? Gali būti, kad šios ausinės yra kaip tik jums, nes tai – nešiojamas MP3 grotuvas, su atminties kortelės lizdu. Šios ausinės neturi „Bluetooth“ technologijos, todėl telefono joms nereikia. Jos pasižymi paprastu dizainu, kuris yra gana patogus, nors mygtukai ir lieka už galvos.

Šis MP3 grotuvas kainuoja kiek mažiau nei 4 eurus.

8. „Meizu EP-51“

Gražios, paprastos, labai kokybiškos ausinės, kurios tikrai jūsų nenuvils. „Meizu EP-51“ turi itin stiprų, elastinga danga dengtą laidą, kuris neturėtų susimazgyti ir tikrai nenutrūks.

Jos taip pat turi ypatingai sumontuotus garsiakalbius, kurie užtikrina stiprius žemus dažnius. Aišku, pats metalinis korpusas taip pat yra didelis privalumas jau vien dėl išvaizdos, o dar galėsite rinktis iš keturių spalvų kombinacijų.

„Meizu EP-51“ baterijos turėtų pakakti maždaug 6 valandoms nepertraukiamo grojimo - to tikrai užteks bet kokiai treniruotei. „Meizu EP-51“ kainuoja vos daugiau nei 27 eurus.

9. „Haoer S745T“ multifunkcinės ausinės

Tai – ne tik įprastos „Bluetooth“ ausinės, bet ir radijas, ir MP3 grotuvas. „Haoer S745T“ gali funkcionuoti kaip įprastos belaidės ausinės ir groja neprastai, tačiau kai kuriems ant kaklo laikomas korpusas gali pasirodyti kiek keistokas. Visgi, viską atperka papildomos funkcijos.

„Haoer S745T“ turi aštuonis muzikos grojimo režimus. Maksimali atminties kortelės talpa – net 32 GB, todėl dainų tikrai nepritrūksite jokioje treniruotėje. Ir baterija visai talpi – jos pakaks 6 nepertraukiamo muzikos klausimosi valandoms. „Haoer S745T“ kainuoja šiek tiek mažiau nei 16 eurų.

10. „Digicare“ per kaulus grojančios ausinės

Prietaisai ausyse patinka tikrai ne visiems. Jie blaško, krenta, blokuoja svarbius pašalinius garsus, o kai kuriais atvejais tai gali kelti ir problemas dėl saugumo. Šios „Digicare“ ausinės iš tikrųjų net nededamos į ausis, o šalia jų – jos muziką perduoda tiesiai į vidinę ausį per jūsų kaukolės kaulus.

Nepaisant netradicinio grojimo būdo, šios ausinės vis tiek yra tinkamos pokalbiams telefonu. Jos itin patiks vyresniems žmonėms su susilpnėjusia klausa, nes garsas kaip vibracija keliauja tiesiai į vidinę ausį. O sportuojantys džiaugsis silikonu dengtu lankeliu, kuris ausinėms neleidžia slankioti. „Digicare“ ausinės turi talpią bateriją, kurios pakaks 6 valandoms nepertraukiamo grojimo. Jos kainuoja €34,41, todėl yra kur kas brangesnės už kitas, bet modernesnės ir labai patogios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai ()