6 praktiški daiktai besiruošiant studijoms: įdomios technologijos ir valgiui gaminti, ir tvarkai palaikyti, ir stilingam įvaizdžiui kurti (Video)  ()

Įprasta su naujais mokslo metais sveikinti mokinius. Visgi, negalime pamiršti ir studentų. Studijavimas aukštojoje mokykloje - ypatingas gyvenimo laikotarpis. Tam, kad jis būtų dar malonesnis, kviečiame pažiūrėti į šiuos 6 naudingus daiktus, kurie pravers ir valgiui gaminti, ir tvarkai palaikyti, ir stilingam įvaizdžiui kurti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Divoom Aurabox“

Tai - multifunkcinis prietaisas, namų puošmena. Šiame kube yra „Bluetooth“ kolonėlė, išmanus žadintuvas, laikrodis, termometras ir, aišku, didelis LED ekranas. Jis yra programuojamas išmaniuoju telefonu - galėsite susikurti savo animacijas. Yra ir programėlių, kurios leidžia šį ekraną panaudoti kaip seną žaidimų kompiuterį.

„Divoom Aurabox“ bandymas video siužete

„Divoom Aurabox“ turi 2500mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 3,5 darbo valandų. Aišku, šis įrenginys nėra toks mažas, kad jį norėtųsi nešiotis visur, todėl tikėtina, kad baterijos talpa yra visai neaktuali. „Divoom Aurabox“ kainuoja  €29,62.

2. K88H išmanusis laikrodis

Studentams norisi gerai atrodyti, o tam būtini aksesuarai. K88H yra klasikinio dizaino išmanusis laikrodis, parduodamas su metaline arba odine apyranke. Bet jis ne tik gerai atrodo, o ir atlieka visas svarbiausias išmaniojo laikrodžio funkcijas.

K88H laikrodis skaičiuoja žingsnius, matuoja širdies ritmą, primena pajudėti, įspėja apie socialinių tinklų ir telefono pranešimus. Užtenka tik pakelti ranką ir jo ekranas įsijungia. Aišku, šis laikrodis yra atsparus vandeniui ir turi 300mAh bateriją. K88H kainuoja €33.44 su metaline apyranke arba €35,59 su odine.

3. JJ16019 elektrinis grilius

Studentai garsėja savo valgymo įpročiais. Nerūpestingas valgiaraštis nėra tokia jau didelė nuodėmė, jei viskas daroma su saiku. Šis grilius padės greitai ir patogiai pasiruošti šilto maisto, nepriklausomai nuo to, kokiame mažame kambaryje gyvensite. 

JJ16019 turi du kepimo lygius - viršutinis veikia kaip paprasta elektrinė keptuvė, o apatiniame esantis maistas yra skrudinamas iš abiejų pusių. Gerai ir tai, kad šis grilius yra lengvai valomas - studentams tai labai svarbu. JJ16019 kainuoja €48,34.

4. „Tigernu“ kuprinė

Į paskaitas reikia neštis sąsiuvinį užrašams, kartais ir kompiuterį, o kai kuriomis dienomis - ir užkandžių. Studentai mielai keliauja. Visiems šitiems dalykams reikia geros kuprinės, kuri nebūtų per didelį. Į šią „Tigernu“ kuprinę lengvai tilps kompiuteris su pagrindiniais aksesuarais.

Ši kuprinė pasižymi paprastu, solidžiu dizainu ir viena labai įdomia detale - anga USB laidui. Tai reiškia, kad į kuprinę įsidėję išorinę bateriją telefoną galėsite krautis tiesiog eidami gatve. „Tigernu“ kuprinė yra atspari vandeniui, subraižymams, o ir užtrauktukai kišenvagiams yra sunkiai įkandami. „Tigernu“ kuprinė kainuoja €25,38.

5. „Deli 9842“

Studentų stalai retai kada būna tvarkingi. Ant jų - krūvos užrašų, konspektų ir šiaip atsitiktinių daiktų. Darbo vieta atrodys kur kas tvarkingiau, jei ant stalo turėsite štai tokį dėklą daiktams.

„Deli 9842“ yra medinis dėklas su dviem vertikaliais skyreliais įvairiems popieriams bei knygoms ir keturiomis lentynėlėmis. Turint šį daiktą bus tiesiog maloniau ir lengviau palaikyti tvarką. „Deli 9842“ kainuoja vos daugiau nei 20 eurų.

6. „Skypix TSN480“ nešiojamas skeneris

Daugelis studentų vis dar konspektuoja tradiciniu būdu - popieriumi ir rašikliu. Visgi, kartais šiuos užrašus norisi perkelti į kompiuterį. Tam reikia paprasto nešiojamo skenerio.

„Skypix TSN480“ gali lengvai ir greitai nuskanuoti A4 ar mažesnius popieriaus lapus. Tai - labai patogus įrenginys, praversiantis ir bibliotekoje, ir namie. Jis turi 1200mA bateriją ir lizdą atminties kortelei (iki 32 GB). Mažytis ekranas leis iš karto pamatyti nuskanuoto atvaizdo kokybę, galima rinktis iš 1200, 600 ar 300 DPI raiškos. „Skypix TSN480“ kainuoja vos daugiau nei 73 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()