Kai reikia ne tik muzikos, bet ir stilingo gadžeto: cilindro formos kolonėlė su jutiminiais mygtukais ir visomis svarbiausiomis jungtimis  ()

Muzika padeda atsipalaiduoti, nusiraminti, o kartais - pasilinksminti. Jei vakarėlių rengti neplanuojate, bet norite kokybiško muzikos šaltinio, jums reikia paprastos belaidės kolonėlės. Peržvelgę JKR KR-8800 savybes nustebsite, kad šis įrenginys tiek mažai kainuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JKR KR-8800 turi du 2,5 W 52 mm garsiakalbius, kurie puikiai atkuria visą dažnių diapazoną. Gamintojas giriasi, kad nepaisant kompaktiško dydžio, ši kolonėlė groja tikrai puikiai. O dydis, aišku, yra labai svarbu - JKR KR-8800 yra vos 23 cm ilgio, taigi, ją pasiimti su savimi tikrai nekils problemų.

JKR KR-8800 gražiai atrodys ir palikta ant stalo, ir kur nors išvykoje gamtoje. Visos funkcijos valdomos jutiminiais mygtukais, išdėstytais juostelėje apvaliame įrenginio korpuse. Šios kolonėlės išvaizda nestebina, bet atrodo gana patraukliai. Cilindro formos dizainas su garsiakalbiais abiejuose galuose yra modernus sprendimas, o ir spalvą galima pasirinkti net iš šešių variantų.

Aišku, svarstant kolonėlės mobilumą būtinai turime paminėti ir bateriją. JKR KR-8800 turi 800mAh elementą, kurio pakaks 3-5 darbo valandoms. Aišku, viskas priklauso nuo to, kaip įrenginys bus naudojamas.

JKR KR-8800 kaip ir visos panašios kolonėlės jungiasi prie išmaniojo telefono. Tai galima atlikti „Bluetooth“ ar NFC ryšiu. Tačiau muzikos galima klausytis ir visai be jokių papildomų įrenginių. JKR KR-8800 turi USB lizdą ir kortelių skaitytuvą (iki 32 GB).

Šią kolonėlę prie kitų įrenginių galima prijungti ir AUX laidu - tikrai jokių problemų su jungtimis neturėsite. Visgi, jei jau tikrai neturite iš ko klausytis muzikos, JKR KR-8800 pasitarnaus ir kaip paprastas FM radijas. 

Taigi, JKR KR-8800 yra stilinga ir funkcionali kolonėlė, kuri dar ir puikiai vertinama pirkėjų. Geriausia tai, kad ji - visai nebrangi. JKR KR-8800 šiuo metu kainuoja vos daugiau nei 24 eurus

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()