10 naudingų aksesuarų, skirtų fantastiškai populiariai „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankei: ekrano apsauga, naujos apyrankės, pakrovėjai ir net pakabukai ant kaklo  ()

„Xiaomi Mi Band 2“ – labai populiari išmanioji apyrankė. Jos kokybe įsitikino tūkstančiai vartotojų, šis produktas yra puikiai įvertintas visuose didžiosiose internetinėse parduotuvėse. Šiuo metu „Xiaomi Mi Band 2“ Kinijoje yra taikoma nuolaida, o jei šią apyrankę jau turite, siūlome pasižvalgyti po 10 šiam gaminiui skirtų aksesuarų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Band 2“

Tai – neįtikėtinai  populiari, paprasta išmanioji apyrankė, skirta aktyviems žmonėms. Ji skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas ir nubėgtą atstumą, primena pajudėti, matuoja širdies pulsą, stebi miego ciklus ir atlieka kitas svarbias funkcijas. Tai – labai mažas, bet patvarus įrenginys, prie kurio lengva priprasti.

Gerai ir tai, kad „Xiaomi Mi Band 2“ atitinka IP67 standartą – jos nereikia nusiimti plaunantis rankas ar plaukiojant upėje. Žinoma, tai nėra pats aukščiausias atsparumo lygis - jį turi tos apyrankės, kurios sertifikuotos IP68 klase, bet nenardant po vandeniu, visiškai pakanka ir IP67.

Apibendrinus, „Xiaomi Mi Band 2“ – tiesiog visapusiškai gera išmanioji apyrankė, Gearbest.com portale surinkusi net 4,9 žvaigždutes iš 5 (įvertinimą pateikė daugiau nei 15,6 tūkstančiai pirkėjų).

„Xiaomi Mi Band 2“ šiuo metu vykstančios akcijos metu kainuoja €19,22. Aišku, net ir tokios pigios apyrankės ekraną geriau apsaugoti, o ir yra kitų labai patogių priedų - jei jau planuojate įsigyti šią apyrankę, siūlome nepagailėti kelių papildomų eurų ir iš karto pasirūpinti keliais itin praktiškais dalykais. 

Ekrano apsauga

„Xiaomi Mi Band 2“ turi OLED ekraną, kuris yra gana mažas. Kadangi jį dėvėsite ant riešo, reikia pasirūpinti tinkama ekrano apsauga – vaikštant ir ypač sportuojant nesunku ekraną subraižyti ar sudaužyti. Todėl praverčia šiokios tokios apsaugos.

Ši ekraną sauganti plėvelė yra vos 0,1 mm storio. Ji – atspari įbrėžimams ir taip paprastai neatsiklijuos net panardinus apyrankę po vandeniu. Už vos daugiau nei 1 eurą gausite dvi tokias ekrano apsaugas.

Įkroviklis

Aišku, „Xiaomi Mi Band 2“ parduodama su įkrovikliu. Visgi, tai labai paprastas ir mažytis daiktas, kuris dažnai pasimeta tarp kitų laidų ar tiesiog sulūžta nuo kasdienio naudojimo. Tai – nedidelė problema, nes naują įkroviklį galima įsigyti pakankamai nebrangiai.

Tai – 14 cm ilgio įkroviklis, sveriantis vos 5 gramus. Jis turi paauksuotus kontaktus, kad prie apyrankės prisijungtų patikimai. Originalus „Xiaomi Mi Band 2“ įkroviklis kainuoja vos €1,68.

Apyrankės

„Xiaomi Mi Band 2“ komplektuojamas su puikia, odos nedirginančia ir patvaria juoda silikono apyranke.  Visgi, kad ir kokia tvirta ji būtų, ilgainiui ji susidėvės, o galbūt panorėsite, kad jūsų išmanioji apyrankė atrodytų unikaliai.

Kamufliažinė apyrankė

Tai – kamufliažiniais raštais išmarginta apyrankė. Ji pasižymi paprastu užsegimu ir dizainu. Kamufliažinis raštas padeda išsiskirti, juolab, kad galima rinktis iš trijų spalvų.

Kamufliažinė apyrankė kainuoja €1,59.

Nerūdijančio plieno apyrankė

Kai kurie žmonės mėgsta laikrodžius su metalinėmis apyrankėmis. Tai – viena iš priežasčių, kodėl galite norėti pakeisti savo „Xiaomi Mi Band 2“ išvaizdą. Tokia juoda nerūdijančio plieno apyrankė yra patvari ir atrodo tikrai neprastai, juolab, kad ir apyrankės korpuso laikiklis yra metalinis.

Tokia nerūdijančio plieno apyrankė kainuoja €5,36, galima rinktis iš sidabrinės ar juodos spalvos.

Odinė apyrankė

Tai – netikros odos apyrankė su metaliniu „Xiaomi Mi Band 2“ korpuso laikikliu. Vėlgi, skonio reikalas – kai kuriems odinės apyrankės išvaizda tiesiog atrodo klasiškai ir labai elegantiškai. Ši apyrankė netgi turi tradicinę sagtį.

Ši netikros odos apyrankė kainuoja €4,41, galima rinktis juodą arba rudą.

Stambi nerūdijančio plieno apyrankė

Jei prieš tai paminėta nerūdijančio plieno apyrankė jums pasirodė per smulki, ši turėtų patikti. Ji – pilnai metalinė, turi magnetinį, laikrodžio apyrankę primenantį užsegimą. Atrodo tikrai neblogai, galima rinktis iš sidabrinės ar juodos spalvos.

Ši nerūdijančio plieno apyrankė jūsų „Xiaomi Mi Band 2“ išmaniajai apyrankei kainuoja  €7,65.

Įprasta „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankė

Galbūt jums patinka „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankė, tačiau ji susidėvėjo ar nusibodo juoda spalva? Pasirinkimų tikrai yra. Pavyzdžiui, ši apyrankė yra minkšta, bet tvirta ir tikrai pastebima dėl ryškiai žalios spalvos. Aišku, jei nepatinka žalia, galite rinktis įprastą juodą.

Ši apyrankė kainuoja €2,22.

Dviejų spalvų minkštos apyrankės

Įprasta išmanioji apyrankė tikrai neprivalo būti vienspalvė. Rinkoje sukasi ne viena marga apyrankė, tačiau šios yra kiek subtilesnės, per daug į akis nekrenta, nors kitos spalvos detalė tikrai yra ryški. Tokią apyrankę galima rinktis su viena iš keturių spalvų kombinacijų: juoda su raudona, mėlyna ar žalia su balta ir pilka su geltona.

Tokia dvispalvė apyrankė kainuoja €1,51.

„Xiaomi Mi Band 2“ laikiklis-pakabutis ant kaklo

Aišku, apyrankės yra skirtos dėvėti ant riešo. Tačiau, jei labai norite, „Xiaomi Mi Band 2“ galite pasikabinti ir ant kaklo. Įrenginys yra pakankamai mažas, kad netrukdytų ir apie save per daug neprimins. Aišku, juo naudotis nebus taip patogu ir neaišku, ar jis tiksliai skaičiuos žingsnius, bet riešai liks laisvi įprastiems aksesuarams.

Toks paprastas pakabutis ant kaklo kainuoja €1,58, galima rinktis tarp juodos ir žalios spalvos.

Ekstrevagantiška apyrankė su karoliukais

Jei jums patinka netradiciniai aksesuarai ir nenorite, kad pirmas į akis krentantis daiktas būtų „Xiaomi Mi Band 2“, turėtumėte žvilgtelti į šią apyrankę. Ji atrodo kaip daug kartų matyta apyrankė su karoliukais, tačiau kartu atlieka ir svarbią funkciją – laiko išmaniosios apyrankės korpusą. Tokia apyrankė kainuoja €2,19.

Tai - toli gražu ne visi aksesuarai „Xiaomi Mi Band 2“ apyrankei, kuriuos galima surasti. Kadangi šis įrenginys yra labai populiarus, kinai sukūrė galybę su juo suderinamų produktų. Paieškojus, tikrai galima rasti būdų kaip pagyvinti paprastą „Xiaomi Mi Band 2“ išvaizdą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()