6 išskirtiniai šviestuvai iš Kinijos: užpučiamos elektrinės žvakės, retai kur sutinkami mediniai toršerai ir stilingiausias „Xiaomi Yeelight“ išmanusis šviestuvas (Foto, Video)  (1)

Vakarams vis tamsėjant bent jau namuose norisi daugiau šviesos. Šiais laikais esame išlepinti labai plataus pasirinkimo. Kartais net sunku išsirinkti ir gražų, ir funkcionalų įrenginį. Todėl šiame straipsnyje išskyrėme 6 stilingus ir funkcionalius šviestuvus iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Yeelight“ išmanusis šviestuvas

Tai vienas iš stilingiausių išmaniųjų LED šviestuvų rinkoje, turintis itin subtilų valdymo būdą - jis valdomas pirštų galų prisilietimais arba nuotoliniu būtų per išmanųjį telefoną.

Xiaomi Yeelight“ pasižymi itin simpatišku integruotu šviesos intensyvumo reguliatoriumi - galite nesunkiai pritemdyti šią lempą taip, kad ji nedirgintų akių.

Taip pat galite pasirinkti šviesos spalvos temperatūrą - šio šviestuvo galimybės svyruoja nuo 1700K iki 6500K. Tačiau tai gali daugelis panašių įrenginių - tikrasis „Xiaomi Yeelight“ pranašumas matosi tik šį prietaisą prijungus prie išmaniojo telefono.

Telefonu galėsite ne tik nustatyti šviesos spalvos temperatūrą ar intensyvumą, bet ir pačią spalvą. „Xiaomi“ pažada net 16 milijonų skirtingų atspalvių.

Tai leis šiuo šviestuvu namie kurti ypatingą nuotaiką, o sujungus su kitomis „Xiaomi“ sistemomis - suderinti šviestuvo spalvą ir, pavyzdžiui, temperatūrą. 

„Xiaomi Yeelight“ šviestuvas šiuo metu kainuoja €47,23.

2. Apvalus medžio ir stiklo šviestuvas

Nuo išmanaus prie paprasto. „Wooden Ball LED Table Lamp“ šviestuvas nėra išmanus, neturi šviesos intensyvumo reguliatoriaus ar kitų funkcijų. Tačiau tai - labai solidus, stilingas daiktas, kuris gali ir papuošti namus, ir juose sukurti ypatingą atmosferą.

Jo paprastumas ne vienam žmogui iš tikrųjų yra privalumas - juk daugybė mielų interjero detalių nėra išmanios, o šiais laikais surasti tikrai skoningą, neperkrautą ir solidžiai atrodantį šviestuvą - reikalas iš tikro sudėtingas. 

Svarbu pažymėti ir tai, kad pagrindinė šio šviestuvo funkcija - nuotaikos kūrimas. Jis, nors ir turi 3 W, 200 liumenų LED, kambario apšviesti negali, tačiau idealiai tinka pašvietimui prie lovos ar romatiškai pasisidėjimui svetainėje, kuomet prieblanda yra nepalyginamai geriau, nei ryški šviesa.

Be to, tai vienas iš retų šviestuvų, kurie itin skoningai papuošia interjerą, o sugrupavus kelis ant lentynos, galima gauti tikrai daug šviesos:

Šis šviestuvas kainuoja €27,23.

3. „Yeelight YLFW01YL“

Tai - dar vienas išmanusis šviestuvas, tačiau pasakyti kad tai tiesiog paprastas išmanusis šviestuvas, vadinasi, nepasakyti nieko. „Yeelight YLFW01YL“ - tai visų pirma senovinio tipo šviestuvo itin stilingas modernus variantas, kuris neabejotinai patiks romantiškoms moterims. 

Šio šviestuvo šviesos srautas siekia 10 liumenų, tad šviesos skleidžia ne daugiau nei mažas prožektorius, tačiau tai ir yra jo pagrindinė esmė - jis yra mobilus, rankose nešiojamas šviestuvas, kurį galima patogiai pastatyti šalia, kai užlipote į palėpę ar norite jaukiai pavakaroti terasoje. Jau nekalbant apie daugybę galimybių kuriant netradicinį interjerą:

Kaip ir dera išmaniajam šviestuvui, šviesos intensyvumą galite reguliuoti tiesiog pasukę viršutinę šviestuvo dalį. Be to, prie jo prisijungus išmaniojo telefono programėle galėsite valdyti skirtingas šviestuvo funkcijas.

„Yeelight YLFW01YL“ šviečia malonia šilta šviesa - jos spalvos temperatūra yra 1800 K. Tačiau bene geriausias šio prietaiso bruožas - talpi 2100 mAh baterija, kuri leidžia net šešias valandas „Yeelight YLFW01YL“ naudoti be jokių laidų. 

Taigi, tai mobilus „Xiaomi Yeelight“ analogas, tik labiau primenantis senovinę žvakę, tad labiausiai turėtų patikti jaukumą mėgstantiems pirkėjams. 

„Yeelight YLFW01YL“ kainuoja €39,50.

4. Medinis toršeras „Wooden Table Lamp“

Vis daugiau žmonių savo namuose ieško natūralių medžiagų ir išvaizdos. Šviestuvai, savaime aišku, taip pat seka šią madą.

Tai - medinis toršeras, kurio pagrindas yra pagamintas iš įvairios laminotos medienos. Tekintas korpusas pasižymi grakščiomis linijomis, todėl prie jo komplektuojamas gana paprastas gaubtas.

Šviesą skleidžia standartinė LED lemputė, maitinama per USB adapterį. Gamintojas nenurodo šviesos srauto, tačiau galima nuspėti, kad jis priklausys nuo įsuktos lemputės galingumo. Ir skirtingai nuo aukščiau išvardintų šviestuvų, šis jau gali būti naudojamas ne tik dekoratyviniais tikslais, bet ir tikram tam tikros kambario zonos apšvietimui. 

Toks šviestuvas geriausiai tiks prie natūraliomis medžiagomis išdailinto interjero, ypač jei ieškote kažko, kas būtų ne tik stilinga, bet ir turėtų saikingą dizainą. Be to, toks švarus korpuso dizainas labai pasiteisina ilguoju periodu, nes labai lengvai nuo jo nuvalomos dulkės. 

Šis toršeras kainuoja €67,65.

5. „Mipow BTL300-3“ elektroninės švakės

Tai - elektroninės kvapniosios žvakės.

Kodėl žvakės? Todėl, kad šį įvairiaspalvį šviestuvą galite užpūsti - vienas papūtimas jį išjungs, dar vienas - įjungs atgal. „Mipow BTL300-3“ taip pat skleidžia malonų levandų aromatą.

Įdomu ir tai, kad apverstas šis šviestuvas tampa įprasta žvakide - gamintojas numatė tokią funkciją

Šio šviestuvo spalvas, mirgėjimą ir kitas funkcijas galite valdyti išmaniojo telefono programėle.

„Mipow BTL300-3“ naudoja porą AA standarto baterijų, kurių, kaip teigia gamintojas, pakaks 60 dienų, jei šviestuvas degs 4 valandas per dieną. 

„Mipow BTL300-3“ kainuoja kiek mažiau nei 43 eurus, tačiau už šią kainą pakuotėje rasite net tris tokius šviestuvus.

6. Šviestuvas-transformeris

Kaip matote, daugybė šviestuvų pasižymi reguliuojamais šviesos parametrais. Tačiau šis ir pats gali prisitaikyti prie bet kokios aplinkos ir savininko poreikių. Jo inovatyvus korpusas gali būti visaip lankstomas ir sukojamas, parenkant optimalią šviestuvo formą ir šviesos kryptį.

Aišku, pati šviesa taip pat nebuvo pamiršta. LED elementas yra labai našus ir dera prie modernaus šviestuvo dizaino, o integruotas šviesos intensyvumo reguliatorius leidžia pasirinkti tris ryškumo lygius. Šis šviestuvas kainuoja €21,47.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (1)