„Xiaomi Mi Portable Light“ šviestukas kainuoja vos kelis eurus, tačiau jau laimėjo „IF“ dizaino apdovanojimą, o vartotojų vertinimai - fantastiški (Video)  ()

Kartais papildomo apšvietimo gali pritrūkti visiškai netikėtose vietose, o ir nešiotis su savimi prožektorių ar po namus ganėtinai nepatogių gabaritų lempa irgi yra nepatogu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi, yra neįtikėtinai išradingas ir universalus sprendimo būdas, tai „Xiaomi Mi Portable Light“. Jei tik netikėtai prireikia papildomos šviesos, šis nešiojamas „Xiaomi“ šviesos diodų šviestukas yra itin patogus sprendimo būdas.

Žinoma, „Xiaomi“ nebūtų „Xiaomi“ jei net ir tokiame paprastame įrenginyje nebūtų parodę savo išradingumo galimybių.

„Xiaomi Mi Portable Light“ LED šviestuką pastebėjo ir Vokietijos dizaino specialistai, kurie aukščiausiais balais įvertino šį „Xiaomi“ sprendimą ir apdovanojo prestižiniu „IF“ dizaino apdovanojimu. Įprastas šviestukas, dar niekada nebuvo toks neįprastas.

Vokietijos technologijų ir dizaino specialistų komentaras: „Xiaomi Mi Portable Light galima prijungti prie bet kurio įrenginio, kuris turi USB jungtį. Ar tai būtų išorinė baterija, ar nešiojamas kompiuteris. Šviestukas užtikriną efektyvų apšvietimą esant įvairioms situacijoms, įskaitant, bet ir neapsiribojant, kasdienį naudojimą, skaitymą ir net būvimą lauke. Lanksti konstrukcija užtikrina plačias galimybes naudoti šį šviestuką taip, kaip norisi. Lengvas ir patogus dizaino sprendimas yra būtent tai, ko reikia patogiam kasdieniam naudojimui.“

„Xiaomi“ kompanija šioje srityje nesustojo ir netgi dar labiau patobulino „Xiaomi Mi Portable Light“ šviestuką. Dabar jis ne tik turi 5 V ir 1,2 W LED lemputę, bet ir galima pasirinkti iš 5 apšvietimo režimų.

Pagrindinės funcijos:

1) aukštos kokybės „OSRAM“ LED lemputė, kuri gali šviesti 5 skirtingais režimais, užtikrina, kad šviesa yra dar labiau natūralesnė ir labiau sauganti akis;

2) lengvas – 17 gramų ir nešiojamas;

3) su valdymo mygtuku;

4) įtampa 5 V, galia 1,2 W;

5) 50 % šviesesnis nei pirmoji šviestukų versija;

6) lanksti konstrukcija užtikrina skirtingą apšvietimo kampą;

7) suderinamas su kompiuteriu, išmaniuoju telefonu, išorine baterija ir bet kokiu įrenginiu, kuris turi USB jungtį.

Galima „Xiaomi Mi Portable Light“ šviestuką pasirinkti iš dviejų spalvų: baltos ir mėlynos. Tai itin patogus, lengvas, kompaktiškas ir tinkantis įvairiomis sąlygomis LED šviestukas, kurie, beje, ir kainuoja vos 4 eurus. O beveik 8000 tūkstančių vartotojų suteiktas 4,95 balas (iš 5 galimų aut. past.) kalba pats už save.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()