Tai geriausias pasaulyje išmanusis laikrodis? Lionel Messi ir „EISA“ specialistų įvertinimas (Video)  ()

Apie išmaniuosius laikrodžius rašėme jau ne kartą, bet šį išmanųjį laikrodį renkasi net pasaulinio lygio futbolo žvaigždė Lionel‘is Messi‘is.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir ką gi jis renkasi? „Huawei Watch 2“ išmanųjį laikrodį.

Ir jei dažnas pasakytų, jog tai tėra marketinginė „Huawei“ kompanijos strategija, tai „EISA“ verdiktą turbūt yra žymiai sunkiau užginčyti.

Šie technologijų ekspertai liko sužavėti šio išmanaus „Huawei Watch 2“ laikrodžio funkcionalumu ir taikomomis technologijomis.

„EISA“ technologijų specialistų komentaras: „Nesvarbu ar ieškote madingo laikrodžio, ar naudingo sporto partnerio – Huawei Watch 2 yra būtent tai ko jums reikia. Abi šios laikrodžio versijos, klasikinė ir sporto, dėka integruotos 4G jungties, yra absoliučiai savarankiški. Keraminiai apvadai ir keičiami ekrano stiliai leidžia kiekvienam asmeniškai prisitaikyti Huawei Watch 2 išmanųjį laikrodį. Įrengtas GPS ir širdiens ritmo stebėjimas yra puikus derinys jūsų kasdienėms treniruotėms, o išmanioji programėlė – kartu su „Google Assistant“ – tampa labai naudinga kasdienėje veikloje. Krištolo skaidrumo 1,2 colių dydžio apskritas AMOLED ekranas, atsparumas vandeniui ir integruota baterija, kurios pilnai užtenka 2 dienoms, paverčia Huawei Watch 2 išmanųjį laikrodį puikiu jūsų palydovu, kad ir kur beeitumėte.“

Pagrindinės „Huawei Watch 2“ išmaniojo laikrodžio specifikacijos:

1) klasikinis „Huawei Watch 2“ turi odinius dirželius ir nerūdijančio plieno korpusą. Dirželiai yra 22 mm pločio ir 140-210 mm ilgio, galima pasirinkti iš daugiau nei 40 įvairių dirželių stilių;

2) GPS ir širdies ritmo monitorius, GPS, GLONASS ir kt;

3) 420 mAh baterijos talpa;

4) suderinamas su „Android 4.4“ ar „iOS 9.0“ ir naujesnėmis išmaniųjų telefonų operacinėmis sistemomis;

5) įvairūs pranešimai ekrane, kaip: gauti skambučiai, SMS, elektroniniai laiškai, kalendoriniai įvykiai ir pranešimai iš socialinių tinklų;

6) kadangi turi NFC, palaiko „Android Pay“ funkciją. Galima greita ir patogiai atsiskaityti už paslaugas ir prekes (žinoma, jei tik tokių paslaugų ir prekių pardavėjai suteikia atitinkamą galimybę susimokėti būtent tokiu būdu aut. past.);

7) „Bluetooth 4.1“ ir „WiFi 802.11 b/g/n“;

8) 1,2 colių dydžio „AMOLED“ ekranas (390 x 390 rezoliucijos) su „Corning Gorilla“ stiklu;

9) „Qualcomm Snapdragon Wear 2100“ procesorius, 750 MB RAM + 4 GB ROM ir „Android Wear 2“ operacinė laikrodžio sistema;

10) dėl IP68 standarto yra atsparus vandeniui ir dulkėms;

11) įvairūs sporto režimai, kurie pritaikomi su asmeniniais planais, pateikiamos ataskaitos apie pažangą ir pasiūlymai kaip pasiekti norimą rezultatą.

„Huawei Watch 2“ išmanusis laikrodis, tiek klasikinio tipo, tiek ir sportinio, yra ypač gražus bei funkcionalus ir kaip pabrėžė „EISA“ specialistai – „puikus palydovas, kad ir kur beeitumėte“. Šį išmanųjį laikrodį rekomenduoja net ir vienas geriausių pasaulio futbolo žaidėjų Lionel‘is Messi‘is.

„Huawei Watch 2“ klasikinio tipo išmanusis laikrodis Amazon.co.uk kainuoja apie 305 eurus, tik, deja, dažnokai būna greitai išperkamas. O sportinio tipo „Huawei Watch 2“ kaina siekia apie 387 eurus. Galima pasirinkti ir klasikinio tipo „Huawei Watch 1“, kurio funkcionalumas mažai atsilieka nuo jaunesniojo „brolio“ ir kainuoja apie 270 eurų. Lietuvoje „Huawei Watch 2“ išmaniojo laikrodžio kaina siekia kiek daugiau – 397 eurus, tačiau išvengsite laukimo ir prekę gausite greičiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()