Speciali „Utorch“ LED lemputė ne tik apšviečia kambarį, bet ir naikina uodus  (2)

Jau tikrai prasidėjo šiltasis metų laikas. Kasdien darosi vis šilčiau, gamta jau pabudo ir greitai jau žaliuos pilnu pajėgumu. Jau visai greitai būti namuose su neatidarytais langais bus tikra kančia, nes į vidų brausis uodai. Tačiau jūs galite juos tinkamai pasitikti su šia uodus naikinančia lempute, kurią galite sumontuoti daugelyje šviestuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

LED technologija leidžia kurti labai plonus šviestuvus. Apšvietimo elementai LED lemputėse neprivalo būti labai didelis, todėl, jei pasirenkamas įprastas lemputės dydis, jos viduje lieka daug vietos papildomoms funkcijoms. Dėl to dabar rinkoje yra labai daug išmaniųjų lempučių. Ši „Utorch“ lemputė nėra išmani, bet ji naikina uodus.

Viršutinėje lemputės dalyje yra įprasti LED elementai, o apatinėje - uodų gaudyklė su UV spindulių apšvietimu. Geriausia tai, kad, priešingai nei kitiems uodus naikinantiems prietaisams, šiai lemputei nereikia atskiro elektros lizdo ar baterijų. Tereikės išsirinkti šviestuvą ir įprastą lemputę pakeisti šia. Šviestuvas turėtų būti labiau atviras, kad uodams būtų lengva į jį patekti. 9 W lemputė skleidžia 200 lm šviesą, kurios spalvinė temperatūra siekia 6000-6500k.

Ši lemputė uodus vilioja UV spinduliais, kurių bandos ilgis yra per mažas, kad jie galėtų kaip nors pakenkti žmonėms. Uodai įskrenda į lemputės vidų, kur yra nutrenkiami elektros šoku. Tuomet, jei lemputė įsukta sriegiu į apačią, uodai tiesiog iškrenta lauk. „Utorch“ teigia, kad šią lemputę galima saugiai naudoti bet kuriame kambaryje, o uodų sumažės net 30 kvadratinių metrų plote.

Žinoma, viena nedidelė lemputė visų uodų išgaudyti tiesiog negali. Todėl reikėtų įsigyti kelias arba ją įsukti ten, kur praleidžiate daugiausia laiko prie atvirų langų - miegamajame, svetainėje ar kituose kambariuose. Gamintojas teigia, kad lemputė gali šviesti net 30 000 valandų, todėl ją galite naudoti kasdien, ištisus metus, net pamiršdami apie jos papildomą funkciją.

Ši „Utorch“ lemputė-uodų naikintojas kainuoja €7,38. Galite rinktis 9 W arba 15 W versijas, tačiau abiejų jų uodų naikinimo dalis yra vienoda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (2)