Tomtop skelbia akciją išmaniajam laikrodžiui, kuris ruošiasi sumušti rekordines kainų žemumas: galimybė skambinti, rašyti SMS, fotografuoti ir dar gausybė naudingų funkcijų  (1)

Galima net neabejoti, jog tai yra vienas tų išmaniųjų laikrodžių, kai kainos ir kokybės santykis yra fantastiškas. Tiesiog sunku įsivaizduoti, kad kas nors itin plačioje išmaniųjų laikrodžių rinkoje galėtų pasiūlyti šitokia gausybe funkcijų aprūpintą išmanųjį laikrodį, kuris kainuotų kaip įprasta ir niekuo neišsiskirianti išmanioji apyrankė. Bet taip yra ir panašu, kad šis išmanusis laikrodis sumuš rekordines kainų žemumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • TomTop informuoja, kad per per eBay platformą parduoda daugiafunkcį išmanųjį laikrodį tik už 15,99 eurus.
  • Taip pat informuoja, kad šį laikrodį į Lietuvą atsiųs nemokamai ir be jokių papildomų mokesčių.
  • Garantuojama ir vieno mėnesio pinigų grąžinimo galimybė.

Tad kaina atrodo tikrai nedidelė, ypač kaip už išmanųjį laikrodį. Na, o kai pasižiūrime, kad su šiuo laikrodžiu galima ne tik sekti savo fizinės veiklos rodiklius, bet ir fotografuoti bei skambinti kaip įprastu mobiliuoju telefonu, jis tampa dar patrauklesniu. Tačiau pradėkime iš pradžių.

Šį dailų ir gražaus dizaino išmanųjį laikrodį galima pasirinkti iš ganėtinai plačios spalvų ir jų derinių gamos. Galima rinktis raudonos, mėlynos, žalios, juodos ir raudonos, juodos ir mėlynos, juodos ir žalios spalvų laikrodžius. Tad kiekvienas išsirinks asmeniškai gražiausiai atrodantį išmanųjį laikrodį ir jis puikiai tiks bei patiks tiek vyrams, tiek moterims.

Laikrodis turi patogų silikonį dirželį ir 1,22 colių įstrižainės apvalios formos 240 x 240 raiškos IPS HD ekraną. Jis yra jautrus prisilietimams, tad visas funkcijas galėsite atlikti pačiame laikrodyje. O funkcijų šis laikrodis turi visą galybę, net sunku būtų pasakyti ko jis negali, tad tik atkreipsime dėmesį į pačias pagrindines.

Be to, kad jis realiuoju laiku seka fizinės veiklos rodiklius, įskaitant žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, miego kokybę, jis veikia ir kaip telefonas. Taip, jis palaiko SIM kortelę ir su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima skambinti, atsiliepti bei gauti ir išsiųsti SMS žinutes. Laikrodžio SIM kortelė veikia 2G tinkle.

Dar vienas svarbus šio išmanaus laikrodžio išskirtinumas, kad jis palaiko ir papildomą atminties kortelę. Galima įdėti TF kortelę, kurios maksimali talpa yra iki 32 GB talpos.

Deja, bet jos pakuotėje nėra ir ją teks įsigyti atskirai. O tokia atminties kortelė tikrai pravers, nes laikrodis gali pats fotografuoti (0.3 MP kamera), nuotoliniu būdu valdyti išmaniojo telefono kamerą ir veikti kaip MP3 ir MP4 grotuvas. Taip pat saugo visą informaciją apie fizinės veiklos rodiklius, skambučius, SMS žinutes ir taip toliau.

Net jei ir nenaudosite SIM kortelės, susiejus šį laikrodį su išmaniuju telefonu „Bluetooth“ ryšiu, vis tiek gausite pranešimus apie praleistus skambučius, gautas SMS žinutes ir socialinių tinklų pranešimus: QQ, WeChat, Facebook, Whatsapp ir taip toliau. Tad niekada nepraleisite svarbių pranešimų.

Laikrodyje yra įrengta 380 mAh talpos įkraunama baterija ir pats laikrodis darbuojasi su „MTK6261“ procesoriumi. Taip pat palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, prancūzų, ispanų ir kt.

Jį galima susieti su įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 4.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Nors šį laikrodį galima susieti su „iOS“ įrenginiais, tačiau pastarieji neturi specialios šiam laikrodžiui skirtos programėlės, kurioje galima detaliai analizuoti visą sukauptą informaciją, tad gamintojas informuoja, kad su „iPhone“ telefonais kai kurios funkcijos gali neveikti, bet su „Android“ įrenginiais nekils jokių keblumų ir šis išmanusis laikrodis veiks kuo puikiausiai.

Tad tai itin funkcionalus ir gražaus dizaino išmanus laikrodis, kuris dabar kainuoja vos 15,99 eurus. Vargiai būtų galima rasti kažką bent kiek panašaus už tokią kainą. Itin retas išmanusis laikrodis gali pasigirti tokiu plačiu funkcijų spektru ir itin žema kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)