Anonsuotas flagmanas „Meizu 16X“: jokių ekranų išpjovų - tikras telefonas turi atrodyti taip! (Video)  ()

„Meizu 16th“ serija su dizainu be išpjovos pasipildė nauju nariu „Meizu 16X“. Išmanusis telefonas skirtas jaunajai kartai, kuri ieško naujausių funkcijų už prieinamą kainą. Daugeliu atžvilgių „Meizu 16X“ gali būti vadinamas gamintojo 16-osios serijos supaprastinta versija už mažesnę kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Meizu“ pasirinkO kitokią dizaino filosofiją nei kiti gamintojai, masiškai klonuojantys ekrano išpjovas, ir suteikia vartotojams didelį ekraną beveik tiek pat kompaktiškame korpuse. „Meizu 16X“ išvaizda aiškiai perkelta iš 16-osios serijos flagmanų, ir įsigiję šį pigesnį modelį jūs gausite tą patį simetrišką ir patrauklų dizainą. Visiškai metalinis korpusas, su sklandžia apdaila užtikrina, kad sumažinta kaina nebūtinai reiškia pigesnę patirtį.

„Meizu 16X“ gaminamas trijų spalvų: „Jet Black“, „Noble Gold“ ir „Ru White“. Gamintojo pranešime sakoma, „Ru white“ yra įkvėptas garsių kiniškos keramikos gaminių „Ruware“ ir pasižymi apdaila iš keramikos ir metalo. Štai kodėl U formos antenos juostas rasite juodos ir auksinės spalvos versijose, tačiau baltoji versija yra lygi, be jokių antenos juostų.

„Meizu 16X“ turi naują platformą „Snapdragon 710“ su 2,2 GHz procesoriumi ir „Adreno 616“ GPU bei 6 GB LPDDR4X RAM. Naujasis mikroschemų rinkinys yra galingas ir našus dėl naujos 10 nm gamybos technologijos. Tai turėtų užtikrinti, kad 16X bus spartesnis nei neseniai išleistas vidutinio lygio „Xiaomi Mi 8 Lite“ su „Snapdragon 660“.

Be to, „Meizu 16X“ gavo 6 colių 2160 x 1080 taškų skiriamosios gebos AMOLED ekraną, kuris dengia 90,62% priekinės telefono dalies. Vidutinio kainų lygio išmaniajam telefonui tai tikrai didelis privalumas. Jūs taip pat gausite naujos kartos ekrane įtaisytą pirštų atspaudų jutiklį su 0,25s atpažinimo sparta ir 99,12% tikslumu.

Naujienos kameros visiškai tokios pat, kaip 16-osios serijos flagmanų. Foto galimybes užtikrina galinga 20MP kamera priekyje, o galinio fotoaparato specifikacijos apima 12MP IMX380 ir IMX350 jutiklius su dideliais 1,55 mm vaizdo elementas, HDR, OIS ir AI.

Atkreipkite dėmesį, kad su naujuoju „Snapdragon 710“ taip pat gausite patobulintą vaizdo apdorojimo koprocesorių „Spectra 250“, kuris užtikrins geresnius fotografijos rezultatus nei 160 versija. Galiausiai, „Meizu“ bendradarbiavimas su „ArcSoft“ pagerino kameros dirbtinio intlelekto algoritmus.

Akumuliatorius nėra labai talpus, tačiau 3100mAh daugeliui turėtų pakakti visai dienai. „Meizu“ tvirtina, kad baterijos pakanka 5,8 valandas žaisti „King of Glory“ žaidimą.

„Meizu 16X“ 6/64GB versija Kinijoje kainuos maždaug 306 $, o už modelį su 6 RAM ir 128 GB ROM prašys 350 dolerių. Pirmiausia, nuo rugsėjo 26 d., telefoną galėsite įsigyti „Meizu“ oficialioje parduotuvėje, o nuo spalio 10 d. įrenginys pasieks daugelį pagrindinių mažmenininkų parduotuvių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: