Įsibėgėja naujos lenktynės: pristatytas „Meizu Pro 6“ – pirmas telefonas su 10 branduolių procesoriumi  ()

Pekine kinai pristatė flagmaną „Meizu Pro 6“. Įrenginys turi Super AMOLED 1920 x 1080 p raiškos ekraną ir vientisą metalinį korpusą su itin mažomis antenų linijomis. „Pro 6“, kaip ir „iPhone 6s“, įdiegta 3D Touch funkcija bei pirmasis pasaulyje dešimties branduolių „Media Tek“ procesorius, rašo theverge.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai pristatyti „Xiaomi Mi 5“ ir „Huawei P9“ pakėlė kiniškų telefonų kartelę ir „Meizu“ nuo jų neatsilieka.

Kaip ir abu pastarieji įrenginiai, „Pro 6“ yra itin plonas – tik 7,25 mm, jame įmontuotoje kameroje nėra jokių išsikišimų. Telefonas veikia su dešimties branduolių „Media Tek Helio X25“ procesoriumi, turi 4 GB RAM ir, priklausomai nuo versijos, 32 GB arba 64 GB nuolatinės atminties.

Kamera su „Sony IMX230“ sensoriumi turi 21 MP, nors kinai modifikavo modulį ir lęšių surinkimą, kad įrenginys būtų plonesnis. Autofokusavimo sistema ir nauji vaizdo apdorojimo algoritmai kamerai leidžia vaizdą sufokusuoti vos per 0,7 sekundės.

„Meizu Pro“ taip at turi ir pirštų atspaudų skaitytuvą ir greitojo įkrovimo funkciją, kuri, anot kinų, leis neįspūdingą telefono 2560 mAh bateriją pilnai įkrauti mažiau nei per valandą.

„Pro 6“ įdiegta ir USB-C tipo jungtis bei dvigubas SIM kortelių palaikymas. 32 GB įrenginio versija kainuoja kiek mažiau nei 400 dolerių, 64 GB – 430 dolerių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: