Skelbiama nuolaida įrankių komplektui su akumuliatoriniu suktuvu, replėmis, montažiniu peiliu ir matavimo juosta (Video)  ()

Tai - įrankių komplektas, kurio centre - elektrinis akumuliatorinis suktuvas su 600 mAh baterija, 17 padėčių sankaba ir keičiamos padėties rankena. Jame taip pat yra montažinis peilis, replės, matavimo juosta ir daugybė suktuvo priedų - ilgiklių, veržliarakčių ir atsuktuvų. Šis rinkinys tikrai pravers namie atliekant smulkius darbus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: elektrinis suktuvas su įrankių rinkiniu
  • Paskirtis: smulkūs darbai namie, elektronikos prietaisų remontas, nedideli projektai.
  • Suktuvas: ABS korpusas, 17 padėčių sankaba, dvi rankenos padėtys.
  • Baterija: 600mAh, ličio jonų 3,6 V.
  • Komplekte PH0, PH1, PH2, PH3, PZ0, PZ1, PZ2, PZ3, H2, H2.5, H3, H3.5, H4, H5, H6, T10, T15, T20, T25, T27, T30, T35, T40 galvutės, 3 metrų ilgio matavimo juosta, standus ir lankstus ilgikliai, montažinis peilis, dvi poros replių, elektrinis suktuvas ir jo įkroviklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 15,50 x 13,00 x 5,50 cm, 1,8 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest.com kainuoja €35,83.
  • 6 % nuolaida.

Tai – elektrinis suktuvas su įrankių rinkinius. Tai – gana įdomus komplektas, labiausiai tinkantis smulkiems darbams namuose, elektronikai, naujų baldų surinkimui. Pats suktuvas nėra labai galingas. Tai – visai mažas prietaisas, išvystantis 3 Nm sukimo momentą.

Šis suktuvas turi integruotą 600 mAh bateriją, kurios pakanka maždaug pusvalandžiui darbo, o vėliau ją tenka įkrauti 3-5 valandas. Kita vertus, šis prietaisas yra gana universalus, nes jo korpusas gali būti transformuojamas iš įprastos, vadinamosios pistoleto formos į tiesų įrenginį, kuris lengviau prasiskverbs į sunkiai pasiekiamas vietas. Šis suktuvas turi ir 17 pakopų sankabą, kuri leis nustatyti tinkamą varžtų prisukimo jėgą.

Nors suktuvas yra šio įrankių komplekto centre, aplink jį yra ir daugiau įdomių priedų. Visų pirma, čia surasite daugybę atsuktuvo galvučių ir veržliarakčių. Jų dydžiai yra labai įvairūs, todėl jie pasitarnaus ir dirbant prie automobilio, ir ką nors meistraujant. Čia taip pat rasite lankstų suktuvo priedą, padedantį pasiekti sunkiai pasiekiamus varžtus, ilgiklį ir dar kelis priedus suktuvui.

Komplekte yra ir dvi poros replių, montažinis peilis, 3 metrų ilgio matavimo juosta. Viskas sudėta į patogų plastikinį dėklą – rinkinys sveria tik 1,8 kg. Tai reiškia, kad šiuos įrankius patogu laikyti namuose ir išsitraukti vos ko nors prireikia. Tai nebrangus įrankių komplektas, leidžiantis susitvarkyti su netikėtai ištikusiais gedimais, smulkiais projektais ir kitais darbais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: