Itin maža veiksmo kamera su 230 mAh baterija, 1080px raiška, be jokio ekrano ir tik 14 gramų svoris - idealiai tinka mažiausiems dronams ir daugybėje kitų sričių („Hawkeye Firefly Micro“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Hawkeye Firefly Micro“ – tai itin maža biudžetinės klasės veiksmo kamera, sverianti vos 14 gramų. Ji turi 2 MP jutiklį, bet filmuoja 1080p raiška. „Firefly Micro“ yra lengvai montuojama net prie mažiausių dronų, o funkcijoms valdyti pakanka vos dviejų mygtukų – ši kamera net neturi ekrano. Pirkėjai džiaugiasi itin mažu kameros dydžiu ir patrauklia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Hawkeye Firefly Micro“ specifikacijos

  • Maksimali raiška: 1080p 30 kadrų per sekundę greičiu.
  • Kamera: 2 MP jutiklis, 160 laipsnių objektyvas.
  • Vaizdo stabilizavimas: skaitmeninis.
  • Atmintis: „Micro SD“ kortelė iki 32 GB.
  • Ekranas: nėra.
  • Valdymas: ant korpuso esančiais mygtukais.
  • Baterija:  230 mAh talpos integruota baterija, kurios energijos pakaks apie 60 filmavimo minučių.
  • Jungtys: „Micro SD“ kortelės lizdas, „Micro USB“.
  • Komplektacija: veiksmo kamera, USB laidas, pora laikiklių
  • Išmatavimai ir svoris: 30 x 24 x 24 mm, 14 g.

„Hawkeye Firefly Micro“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - €16,81.
  • 23 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,21.

„Hawkeye Firefly Micro 1080P“ – tai įdomi, labai maža ir labai pigi veiksmo kamera. Tai nėra įrenginys, kuriuo kursite itin sinematografiškus vaizdo įrašus. Nors ši kamera gali filmuoti 1080p raiška, 2 MP jutiklis neleis pasiekti labai aukštos vaizdo kokybės.  Tačiau ši kamera puikiai tiks stebėjimui, eksperimentams, dronams ir situacijoms, kur nenorėsite naudoti brangaus įrenginio.

„Hawkeye Firefly Micro 1080P“ yra neįtikėtinai maža – ilgiausia įrenginio kraštinė siekia vos 3 cm. Tačiau labiausiai stebina tai, kad ši veiksmo kamera sveria vos 14, įskaitant baterijos svorį. „Firefly Micro“ turi 230 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 60 filmavimo minučių.

Baterija dirba tokį ilgą laiką todėl, kad „Firefly Micro“ visiškai neturi ekrano. Taip, supratote teisingai – ši kamera neturi jokio ekrano. Visos funkcijos valdomos vos pora mygtukų – vienas įrenginį įjungia ir išjungia, o kitas – leidžia keisti režimą. „Hawkeye“ teigia, kad ekrano trūkumas nėra didelė problema ir įrenginiu vis tiek patogu naudotis.

„Firefly Micro“ vaizdus įrašinėja į 32 GB „Micro SD“ kortelę (nusipirkti ją teks atskirai). 160 laipsnių objektyvas yra pakankamai platus – ši kamera puikiai tinka dronams. Pakuotėje yra pora laikiklių ir reikalingi laidai.

Šią kamerą visada norėsis pasiimti su savimi ir tai yra labai paprasta. Nors „Firefly Micro“ nėra atspari vandeniui, ji lengvai pranyksta kišenėje ar kuprinėje. Ji netgi turi kilpą raktų pakabukui ar kokiai virvelei, kad jos nepamestumėte. Visos šios savybės nulėmė, kad „Firefly Micro“ patinka ir daugeliui pirkėjų.

„Hawkeye Firefly Micro“ atsiliepimai

Šiuo metu vidutinis „Firefly Micro“  pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale siekia 4,55 žvaigždutes iš 5. Iš 75 pateiktų įvertinimų 61 turi penkių žvaigždučių įvertinimą. Štai ką savo atsiliepimuose rašė keli pirkėjai:

  • Pepeprawns: „Ši kamera  yra stulbinanti. Jei pilotuojate mini dronus, iš karto ją įsigykite. Vaizdas yra labai sklandus, gerai tvarkosi su greitais drono judesiais. Sumontavau savąją ant mažo drono – net negaliu pajusti jos svorio. Baterija veikia gana ilgai, failus galima pašalinti su pridedamu USB laidu. Atminties kortelę gana sunku ištraukti, bet ji bent jau nekrenta“.
  • Andre: „Man taip patiko ši kamera, kad įsigijau net 3. Visas sumontavau ant mažų dronų. Jos yra pakankamai geros, nors tikrai ne „GoPro“ kokybės, bet sveria visai mažai. Geriau filmuoja šviesoje, bet ir prietemoje veikia gerai. Tikriausiai pirksiu ir dar kelias, jei niekas nepagamins ko nors geresnio“.
  • Martin: „Gera maža kamera, tinkama mikro dronams. Kokybė kaip už tokią kainą yra gana gera. Turiu ir „Quelima SW12“, bet „Firefly“ man patinka labiau. Ir paprastą plastikinį stovą turi. Rekomenduoju visiems“.
  • Review: „Lengva, maža, geros kokybės ir pigi. Man patinka vaizdo kokybė, ją lengva valdyti. Paprastas įrengimas prie drono, 32 GB atminties kortelė. Rekomenduoju“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()