Anonsuotas naujos kartos itin simpatiškas programuojamas robotas vaikams: grafinė programavimo aplinka, daugybė įdomių jutiklių, modulinis LED ekranas ir 950 mAh baterija („Makeblock Codey“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Makeblock Codey“ - tai robotas, kuris moko vaikus programavimo. Jis turi daugiau nei 10 programuojamų komponentų, įskaitant IR siųstuvą ir imtuvą, LED matricos ekraną, tris mygtukus, garsiakalbį ir taip toliau. Pridedama grafinė programavimo kalba yra patraukli ir paprasta naudoti, o pats robotas turi 950 mAh bateriją, kuri užtikrina 40-50 linksmybių minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Makeblock Codey“ specifikacijos

  • Tipas: edukacinis programuojamas robotas.
  • Paskirtis: programavimo mokymas, sudominimas robotika.
  • Tinkamas amžius: tinka vyresniems nei 6 metų amžiaus vaikams.
  • Veikimo principas: turi daugiau nei 10 programuojamų modulių bei grafinę programavimo aplinką.
  • Programuojami komponentai: LED matricos ekranas, IR imtuvas ir siųstuvas, trys mygtukai, garsiakalbis, akcelerometras, giroskopas, spalvų jutiklis.
  • Baterija: 950 mAh, 40-50 minučių darbo.
  • Komplekte: robotas, USB laidas programavimui, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 10,20 x 9,54 x 10,30 cm, 291 gramas.

„Makeblock Codey“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest“ - €85,50 su nuolaidos kuponu GBMAKEBLOCK
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.

„Makeblock Codey“ – tai programuojamas savaeigis robotas vaikams nuo 6 metų. Šis mažas, mielas ir linksmas žaislas yra edukacinis – jis gali sudominti vaikus programavimu ir robotika. „Makeblock Codey“ atkeliaus su spalvinga grafine programavimo kalba, kuri yra pakankamai lengvai suprantama ir vaikams. Žinoma, pakuotėje taip pat rasite roboto naudojimo instrukcijas anglų kalba.

„Makeblock Codey“ turi visą eilę programuojamų komponentų. Tai – IR imtuvas, IR siųstuvas, LED matricos ekranas, trys mygtukai, garsiakalbis, akcelerometras, giroskopas, spalvų jutiklis ir taip toliau. Tikriausiai vaikus labiausiai sudomins LED taškų ekranas, kuris gali imituoti roboto veidą. Arba IR moduliai, leidžiantys bendrauti dviem tokiems robotams.

„Makeblock Codey“ turi vikšrinę važiuoklę ir gali būti valdomas nuotoliniu būdu. Priklausomai nuo programos, jis gali vengti kliūčių, sekti šviesą, važinėti aplink stalo paviršių. Ir taip apie 40-50 minučių – maždaug tokiam laikui pakanka integruotos 950 mAh baterijos.

„Makeblock Codey“ yra suderinamas su LEGO kaladėlėmis, todėl galite sukurti, pavyzdžiui, priekabą. Jis taip pat gali būti sujungtas su „Makeblock neurons“ moduliais. Kompiuteris su šiuo robotu bendrauja per USB laidą, tačiau „Makeblock Codey“ taip pat turi ir „Wi-Fi“ bei „Bluetooth 4.0“ modulius. Tai yra puiki dovana vaikui, kuris domisi programavimu ir robotika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()