Modernus „Mijia Philips“ LED šviestuvas, kuriam nereikia laidų, turi „Bluetooth“ ir judesio daviklį: padeda įveikti tamsos baimę ar naktį nusigauti iki tualeto (Kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

Šiam „Mijia Philips“ sieniniam šviestuvui nereikia jokių laidų. Jis net 10 mėnesių gali veikti naudodamas baterijas. Todėl jį galima įrengti vos per kelias sekundes. Jis taip pat yra išmanus - „Bluetooth“ ryšiu bendrauja su išmaniuoju telefonu ar netgi kitais prietaisais. Jis ypač pravers naktį - 120 liumenų šviesa, kuri įsijungia nuo judesio, nušvies kelią iki virtuvės ar tualeto. Tai labai patinka ir pirkėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai:

  • Šviesos srautas: 120 liumenų.
  • Spalvinė temperatūra: 2700 K.
  • Galingumas: 0,3 W.
  • Maitinimas: 3 AA tipo baterijos, kurių pakaks iki 10 mėnesių.
  • Tvirtinimo būdas: gali būti kabinamas arba klijuojamas prie sienos.
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per „Bluetooth 4.2“, judesio daviklis, nereikia jokių laidų, gali palaikyti ryšį su kitais išmaniais prietaisais.
  • Matmenys ir svoris: 8,80 x 8,80 x 3,40 cm; 150 g.

Kaina:

Šis „Mijia PHILIPS Bluetooth Infrared Sensor Night Light“ sieninis šviestuvas yra išmanus. Jis yra valdomas išmaniąja programėle „Mijia APP“ per „Bluetooth 4.2“. Galima nustatyti ryškumą, laikmatį, judesio daviklio jautrumą, ryšius su kitais išmaniais prietaisais. Šis prietaisas pasitarnaus kaip akcentinis šviestuvas, naktinė lempelė arba padės tamsią naktį nusigauti iki tualeto.

Šį šviestuvą galima įrengti labai paprastai – tereikės jį priklijuoti prie sienos dvipuse lipnia juostele arba pakabinti už pridedamos kilpelės. Geriausia tai, kad tam nereikia jokių elektriko žinių ar laidų – šis „Mijia Philips“ naudoja tik tris AA standarto baterijas. Kadangi šis šviestuvas nėra labai ryškus ir šviečia tik tada, kai pajunta judesius, energiją jis naudoja labai taupiai. Gamintojas teigia, kad tų trijų AA baterijų pakaks maždaug 10 mėnesių.

Kalbant apie šviestuvo savybes, šio skleidžiama šviesa pasiekia 120 liumenų intensyvumą ir 2700K šviesos spalvos temperatūrą. Šviestuvo galia siekia vos 0,3 W, todėl jis ir yra toks taupus. Tačiau kartu šie parametrai puikiai parodo, kodėl šis prietaisas negali būti naudojamas kaip pagrindinis patalpos šviestuvas – jis nėra labai ryškus. Kita vertus, jis puikiai tiks, kai naktį nenorėsite degti ryškios šviesos tiesiog eidami atsigerti ar į tualetą.

Pats šviestuvas pasižymi moderniu minimalistiniu dizainu. Apvalaus korpuso skersmuo – 8,8 cm. Jis šviečia per korpuse sudarytas pakopas – vieną priekinėje ir vieną nugarinėje dalyje. O pirmieji pirkėjai teigia, kad šio įrenginio kokybė yra visai gera.

Atsiliepimai

Gearbest.com portale šis „Mijia Philips“ šviestuvas yra vertinamas 5 žvaigždutėmis. Tiesa, atsiliepimus kol kas pateikė tik 5 pirkėjai. Štai ką keletas iš jų minėjo:

  • Micky: „Pasitikiu „Philips“ prekės ženklu. Tai – labai gera kaina už mažai energijos sunaudojantį šviestuvą. Vieną pakabinau ant savo sūnaus kambario durų. Jam patinka išvaizda ir švelni šviesa – tamsos jis daugiau nebebijo“.
  • Karl: „Verta įsigyti. Įsigijau du tokius šviestuvus. Judesio daviklis veikia labai gerai, o pats įrenginys yra suderinamas su mano pakabinamu „Xiaomi“ šviestuvu“.
  • Carl: „Nupirkau savo tėvams, nes jie naktį dažnai keliasi eiti į tualetą. Šis naktinis šviestuvas labai padeda, nes yra jautrus judesiui“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()