Išparduodamas beveik tobulas prietaisas kelionėms, poilsiui gamtoje ar tiesiog naudojimui darbe: labai kompaktiška akumuliatorinė kokteilinė „Gocomma ASD-168“ su dviem 2600 mAh talpos baterijomis, įkraunamomis per USB (Video)  (1)

Vasara - kelionių ir iškylų metas. Tačiau jei kurį laiką nusprendėte praleisti gamtoje, jums nebūtina pamiršti savo glotnučius - skanius vaisių kokteilius galite pasigaminti ir visiškai be elektros lizdo. Na, bent jau tokią galimybę siūlo „Gocomma ASD-168“, kuris turi net dvi 2600 mAh baterijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gocomma ASD-168“ kaina

„Gocomma ASD-168“ - tai 400 ml kokteilinis trintuvas su dviem 2600 mAh baterijoms. Jose saugoma energija yra panaudojama 126 W varikliui sukti. Tuo tarpu nerūdijančio plieno keturių ašmenų peilis pasiekia įspūdingą greitį ir kokybiškai sutrina viską, kas yra kokteilinėje.

Nesunku įsivaizduoti, kur toks prietaisas praverstų labiausiai - ten, kur nėra prieigos prie kištukinio lizdo. Pavyzdžiui, stovyklavietėje. Dviejų 2600 mAh baterijų pakanka 15 kokteilių sutrinti. Po to „Gocomma ASD-168“ gali būti įkrautas per įprastą USB jungtį.

Tačiau nemanykite, kad šis prietaisas yra nesaugus ar reikalauja daug priežiūros. Svarbiausia atsiminti neplauti viso įrenginio po vandens srove - jis tam nėra atsparus. Galima įpilti šiek tiek vandens į kokteilinę ir ją įjungti 10 sekundžių.

„Gocomma ASD-168“ neįsijungs, jei jutikliai neaptiks kokteilinės. Ašmenys taip pat staigiai nustos suktis, jei trintuvas bus pajudintas. „Gocomma ASD-168“ taip pat turi apsaugas nuo perkrovimo ir perkaitimo.

„Gocomma ASD-168“ yra mažas ir patogus. Prietaiso dydis - 24,50 x 7,80 x 7,80 cm, o svoris - 700 g. Kokteilinė turi dangtelį - nebūtina turinio perpilti į stiklinę. Ji yra pagaminta iš tvirto ir atsparaus borosilikatinio stiklo.

Ši kokteilinė pravers ne tik kelionėse, bet ir tais atvejais, kai reikia labai kompaktiško prietaiso. Pavyzdžiu, pasidaryti vaisių koteilį tiesiog darbe - išsitraukėte iš stalčiaus, sudedate kelis vaisius ir jau turite vieną porciją skanaus kokteilio. Žinoma, galingo namuose naudojamo blenderio jis nepakeis, bet mobilumo prasme tai tiesiog nesulyginami prietaisai. 

„Gocomma ASD-168“ yra naujas prietaisas, tad apžvalgų kol kas nėra, tačiau jis veikia labai panašiai kaip ir ši kokteilinė, tik kainuoja gerokai pigiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (1)