Išmanioji apyrankė, kuri nušluos visus? Pagaliau įvyko pasaulinė „HONOR Band 6“ premjera - super didelis AMOLED ekranas, platus funkcionalumas, net pagelbės norintiems susilaukti vaikų ir apžvalgininko pagyros - „už tokią kainą šiuo metu geriau kaip HONOR Band 6 tiesiog nėra“ („HONOR Band 6“, iš Lenkijos, specialūs kuponai, Video)  ()

„HONOR Band 6“ jau kuris laikas buvo prieinama Azijos rinkose, tačiau pagaliau ši naujausia gamintojo apyrankė atkeliauja ir į Europos bei kitas Vakarų šalių rinkas. Ką gi mums siūlo naujoji apyrankė ir kiek ji kainuoja?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HONOR Band 6“ išmanioji apyrankė:

  • Aliexpress - 39,99 $;
    • kuponas BAND6GLOBAL;
    • kuponas IXAB5ZLAAV24;
    • ATNAUJINIMAS: perkant iš Lenkijos naudokite šį kuponą - AEKOLMAR2, kaina pritaikius kuponą $37.39;
    • labai ribotas kuponų kiekis;
    • pasaulinės premjeros akcija galioja iki balandžio 28 d. 10:00 val.;
    • iš Lenkijos, Prancūzijos ir Kinijos sandėlių.

Tai iš esmės yra jau kone trečia „HONOR Band 6“ apyrankės premjera. Dar praėjusių metų pabaigoje ji buvo pristatyta Kinijos rinkoje ir tada kurį laiką buvo tylu.

Vėliau vėl ją išvydome CES21 vykusioje technologijų parodoje, kurioje „HONOR Band 6“ susilaukė labai didelio technologijų entuziastų ir žurnalistų dėmesio.

Galiausiai kompanija nusprendė „HONOR Band 6“ pristatyti pasaulinei rinkai ir štai čia turime pasaulinį naujausios apyrankės anonsą.

Su kuponais „HONOR Band 6“ kaina yra netgi labai patraukli ir dabar globalią versiją galima įsigyti už 39,99 dolerius. Taip pat tą padaryti ir iš Lenkijos sandėlio.

 

Tiesa, Lenkijos sandėlyje pasiūla yra labai ribota ir kadangi išpardavimas prasideda nuo šiandien, 2021-04-23, 10:00 val. Lietuvos laiku, tikėtina, kad greitai beliks tik Kinijos sandėlio pasirinkimas. Iš pastarojo apyrankė į Lietuvą bus nemokamai pristatyta per 18-29 dienas, kas irgi yra priimtina.

Kuo gi pasižymi „HONOR Band 6“?

Tiek gamintojas, tiek ir technologijų apžvalgininkai bei pirkėjai iškart pabrėžia didžiulį ir aukščiausios klasės „HONOR Band 6“ ekraną.

Kompanija netgi „HONOR Band 6“ šūkyje jau koduoja tokią žinutę - „A Big Difference“. Ir tikrai taip, ekranas čia didelis.

1,47 colių įstrižainės AMOLED tipo spalvotas ir į prisilietimus reaguojantis ekranas tokioje kainų kategorijoje yra puikus dalykas. Lyginant su Honor Band 5 turimu 0,95 colių ekranu, tai čia pokytis milžiniškas.

Plius, turime 100+ ekrano atvaizdavimų pasirinkimą bei galime uždėti norimą nuotrauką, kas irgi daugeliui labai patiks.

„HONOR Band 6“ yra labai stilinga išmanioji apyrankė, su šone esančiu valdymo mygtuku. Taip pat hipoalerginis dirželis yra keičiamas ir iškart galima įsigyti jų papildomai.

Kaip tikriausiai daugelis puikiai žinome, „HONOR“ ilgą laiką buvo „Huawei“ kompanijos dukterinė įmonė, tačiau nuo šiol „HONOR“ yra visiškai nepriklausoma.

 

Visgi, „HONOR Band 6“ apyrankė yra kurta drauge su „Huawei“ ir tai yra tik pliusas, nes joje rasime apžvalgininkų itin giriamus techninius sprendimus.

Štai ir garsioji TrueSeen širdies rimto matavimo technologija čia yra. Netgi naujosios 4.0 kartos. Tad „HONOR Band 6“ užtikrina maksimaliai tikslų širdies ritmo matavimą, tą daro 24/7 režimu ir informuoja apie neįprastus ritmo pokyčius.

Taip pat „HONOR Band 6“ išmatuoja deguonies kiekį kraujyje, kas daugeliui tampa vis aktualiau.

Naujoji išmanioji apyrankė palaiko ir kitą pažangų techninį sprendimą - TrueSleep algoritmą, kuris pilnai seka miego kokybę, atlieka jos išsamią analizę, identifikuoja problemas ir pasiūlo jų sprendimo būdus. Tad miego stebėjimas ir jo kokybės gerinimas tampa maksimaliai individualus ir išsamus.

Dar viena šauni „HONOR Band 6“ savybė yra menstruacijų ciklo sekimo galimybė. Tai tuo pačiu pagelbės ir tiems, kurie preciziškai tiksliai seka pačias vaisingiausias dienas ir siekia susilaukti vaikelio.

Išties naudingas dalykas. Čia pravers net ir tiems, kurie priešingai - nenori susilaukti vaikelio. Pačiomis vaisingiausiomis dienomis žinos, kad užsiimti meilės reikalais reikia su ypatinga atsarga.

„HONOR Band 6“ palaiko ir 10 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimo bei važiavimo dviračiu variacijas, plaukimą baseine, darbą su treniruokliais, ėjimą ir kt.

 

Beje, dabar „HONOR Band 6“ turi jutiklius, kurie automatiškai aptinka fizinės veiklos pradžią. Tarkime, pradėsite važiuoti dviračiu, bet pamiršite aktyvuoti „HONOR Band 6“ apyrankėje šį sporto režimą. Pati apyrankė užfiksuos jūsų sportinę veiklą ir automatiškai aktyvuos atitinkamą sporto režimą. Labai pravartus dalykas.

Baterija, dar viena puiki „HONOR Band 6“ sritis. Vos 10 minučių įkrovimo užteks apyranke naudotis net 3 dienas. Stebėtinai puikus rezultatas.

Bendrai su magnetiniu įkrovikliu per valandą įkrovus „HONOR Band 6“ bateriją, jos energijos užteks iki 14 dienų. Naudojant įprastai - 10 dienų. Geras rezultatas.

„HONOR Band 6“ taip pat išmatuoja streso lygį, praneša apie gautus SMS, programėlių ir socialinių tinklų pranešimus, taip pat ir skambučius, palaiko nuotolinį muzikos grotuvo bei kameros valdymą ir t.t.

Šauni ir funkcionali apyrankė, kurią išbandęs ir su kitais įrenginiais palyginęs apžvalgos autorius tvirtina, kad „už tokią kainą šiuo metu geriau kaip HONOR Band 6 tiesiog nėra“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()