[Žinios trumpai] „Mums Rusijos kariuomenė yra kaip saldi bandelė“, – sako Tarptautinio legiono specialiojo padalinio vadas (Video)  ()

Šiandien yra labai daug norinčių prisijungti prie Tarptautinio Ukrainos gynybos legiono – Lenkijos ir Ukrainos pasienyje savanorių yra apie 20-30 tūkst.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-02 [Žinios trumpai] „Mums Rusijos kariuomenė yra kaip saldi bandelė“, – sako Tarptautinio legiono specialiojo padalinio vadas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pranešė Censor.NET, remdamasis Vyriausiojo Ukrainos gynybos ministerijos žvalgybos direktorato  „Facebook“ puslapiu, apie tai paskelbė Ukrainos Tarptautinio gynybos legiono specialiojo padalinio vadas, šaukiniu „Patarėjas“.

„Norinčių stoti į legioną yra labai daug. Tai yra apie 20-30 tūkst., kurie yra Lenkijos ir Ukrainos pasienyje. Negalime visų priimti. Tikrai atrenkame profesionalus, kurie žino, kas yra ypatinga paskirtis“ – sakė jis.

Jis pridūrė, kad šie žmonės atvyko ne dėl pinigų. „Jų motyvacija – palaikyti taiką ir demokratiją visame pasaulyje. Tai, ką jie matė vaizdo įrašuose, pokalbiai su Ukrainos žmonėmis jiems padarė didelį įspūdį, todėl jie atėjo mūsų palaikyti. Amerikiečiai tikrai profesionalai – jie atvyko su patirtimi visame pasaulyje“, – sakė vadas.

 

Jis taip pat kalbėjo apie savo patirtį kare prieš Rusijos kariuomenę: „Rusų kariuomenė mums yra kaip saldi bandelė. Mūsų kariuomenei, kuri kariauja 9 metus. Pas mus kariauja vyrai, kurių amžiaus vidurkis yra 30 metų. O pas juos, kiek mačiau – 50 kilogramų sveriantys vaikai, kurie net nemoka laikyti ginklų, nemoka kovoti. Tik Irpene sutikau savęs vertą priešininką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(117)
(0)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: