„Apple“ išsiuntinėjo kvietimus į kovo 7 d. renginį: laukiame „iPad 3“?  (12)

Vakar kompanija „Apple“ žurnalistams išsiuntinėjo kvietimus į kol kas nežinomą renginį, kuris turėtų įvykti kovo 7 d. Atitinkamas paveiksliukas su kvietime nedviprasmiškai užsimena, jog mūsų laukia planšetinio kompiuterio „iPad 3“ prezentacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar jau rašėme, jog JAV prekybos tinklas „Best Buy“ jau sumažino antros kartos „iPad“ kainas. Patirtis rodo, jog tai yra tiesioginė užuomina apie greitą trečios kartos „iPad“ pasirodymą, kadangi sandėliai ir lentynos nėra guminiai – juos reikia laiku atlaisvinti.

Tikimasi, jog „Apple iPad 3“ gaus didesnės raiškos – 2048×1536 – ekraną, kai pati ekrano įstrižainės liks tokia pati – 9,7". Procesoriaus vietą užims ne ilgai lauktas keturių branduolių „Apple A6“, o dviejų branduolių „Apple A5X“ su ta pačia „ARM Cortex-A9“ architektūra. Tiesa, greičiausiai bus patobulinta integruota grafika „PowerVR“, kuri turės susidoroti su didesniu krūviu (toks ekranas – ne juokai). Gali būti, jog buvo pasinaudota tobulesniu lustų gamybos technologiniu procesu: 28 nm arba 32 nm vietoj buvusių 45 nm.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (12)

Susijusios žymos: