Gandas: masinė „iPad 3" gamyba prasidės 2012 m. pradžioje  (5)

Serijinė naujos kartos „Apple“ planšetinio kompiuterio „iPad 3“ gamyba bus pradėta pirmąjį 2012 m. ketvirtį, remdamasis su bendrovės partneriais siejamais šaltiniais pranešė leidinys „AppleInsider.com".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak jų, „iPad 3“ autonominio veikimo laiką prailgins pagerintas akumuliatorius, kuris bus plonesnis, lengvesnis ir patikimesnis už šiuo metu naudojamus „iPad“ kompiuteriuose. Naujieji akumuliatoriai esą atitiks IEEE 1625 nešiojamųjų įrenginių maitinimo šaltinių kokybės ir saugumo standartą. Taip pat pranešama, kad „iPad 3“ turės didesnės raiškos ekraną, manoma, 2048 × 1536 vaizdo taškų raiškos. „iPad 2“ įrengtas 1024 × 768 taškų ekranas.

Iš pradžių „Apple“ tikėjosi pristatyti „iPad 3“ dar šiais metais, tačiau dėl naujo didelės raiškos ekrano gamintojų trūkumo šį sumanymą teko nukelti vėlesniam laikui. Nors situacija nepagerėjo tiek, kiek norėtųsi pačiai kompanijai, tačiau dabar realu naujovės išleidimo tikėtis ne 2012 metų rudenį, o tų pačių metų pavasarį. Tiekėjų duomenimis, dabartiniu metu „Apple“ yra užsakiusi gaminti 9,7 colių įstrižainės ekranus juos turėsiantiems įrenginiams.

Prognozuojama, kad šiemet visame pasaulyje bus parduota apie 35 – 36 mln. „iPad“ planšetinių kompiuterių, o pasaulinė tokių įrenginių rinka lyginant su praėjusiais metais išaugs mažiausiai 3 kartus. Nors Lietuvoje planšetinių kompiuterių pardavimai auga palyginti lėtai, pasaulinė rinka išlaiko stabilius ir sparčius augimo tempus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: