AOC pristato monitorių, kurio kraštai - ypač siauri  (2)

Tikri žaidėjai, kuriems priklauso galingi asmeniniai kompiuteriai, dažnai sujungia tris monitorius į vieną visumą ir mėgaujasi ypatingai aukšta žaidimo raiška, tačiau visad yra viena problema – monitoriaus kraštai. Šią problemą, bent jau iš dalies, bando išspręsti kompanija AOC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis gamintojas mažai girdėtas Lietuvoje, tačiau pristato 23 colių įstrižainės „i2367fh“ monitorių, kuris ne tik turi tokius aspektus, kaip IPS matricą, „Full HD“ rezoliuciją, 5ms atsako laiką, 50000000:1 kontrasto santykį, bet ir labai mažą, viso labo 2mm pločio rėmą aplink kraštus.

Tokio monitoriaus kaina siekia viso labo 190 JAV dolerių, taigi jis tikra žaidėjų svajonė. Kad ir koks įspūdingas AOC sprendimas bebūtų, „kabliukų“ neišvengta. Taip, rėmas tėra 2mm pločio, tačiau patvirtinta, jog vaizdas rodomas tik už 10mm nuo rėmo, o tai, be jokios abejonės, nuvilia.

O kalbant paprastai, vietoje, atrodo, viso labo 2mm „negyvo bei trukdančio vaizdo“, žaidėjai, ar kiti šio monitoriaus pirkėjai, išties turės tenkintis 12mm. Tai tik dar kartą įrodo, jog nereikia užkibti ant gražiai atrodančių skaičių, bet tenka pripažinti, kad vos 2mm pločio rėmas - iš tiesų labai siauras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(23)
(0)
(11)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: