Vėl nusilankstė kroviklio ar ausinių laidas? Paprasta kaip 2×2: stipriname plonus laidus (Foto)  (2)

Telefono kroviklis yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, kaip ir pats telefonas. Dažnai jį visur tampomės kartu, kad aparatui išsikrovus, kad ir kavinėje, galėtume jį įkrauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau dažnas įkroviklio „tampymas“ susijęs su viena bėda – jo laidai prie pat kištuko galo dažnai lankstomi nutrūksta, ir dažniausiai tai nutinka pačiu nepalankiausiu momentu. Interneto forumuose netrūksta atsiliepimų, jog su šia problema susiduria įvairių telefonų, bet ypač dažnai Apple, savininkai. Tai turbūt neišvengiamas mokestis už kompaktiškumą ir stilių. Ką gi daryti? Pasirodo, yra sugalvotas labai elementarus ir paprastas būdas, kaip apsaugoti laidų galus prie kištukų. Išardę kelis pigius tušinukus paimkime iš jų spyruokles ir uždėkime prie pat laido galų. Po šio patobulinimo laidas bus lankstus kaip ir seniau, tačiau jo kraštai nesutrūks.

Aišku, šį patobulinimą galima naudoti ir kitų telefonų kroviklių arba bet kokiems kitiems laidams, kurie turi panašią problemą. Kad ir ausinių laidams. Žinoma, estetika dėl to kažkiek nukenčia, nors… tame galima įžvelgti ir originalumo išraišką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(145)
(19)
(126)

Komentarai (2)