Kinijos turgelio stebuklai: kainos rekordus mušantis išmanusis telefonas „LEAGOO M8“ – viskas, ko reikia už mažiau nei 70€  ()

Lietuvoje įsigyti išmanųjį telefoną pigiau nei už 100 eurų yra praktiškai neįmanoma. Tuo tarpu Kinijoje tokių išmaniųjų telefonų pasiūla daugiau nei pakankama. Savaime suprantama, kad kai kuriems pirkėjams tokio lygmens biudžetinės klasės produkcijos pasiūla – visiškai neaktuali. Vis dėlto skaitytojų susidomėjimas aiškiai įrodo, kad ekonominės klasės išmanieji telefonai juos domina lygiai taip pat kaip ir aukštosios klasės išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniųjų telefonų, kurių kaina svyruoja 100 eurų ribose Kinijoje rasti yra tikrai nesunku, tačiau tokių, kurių kaina neviršija nei 70 eurų kol kas tenka paieškoti kur kas akyliau. Vis dėlto jų tikrai yra, tačiau bent jau kol kas Kinijos rinkoje jie pasirodo gerokai rečiau. Būtent vienas naujausių tokios kainodaros ribose telpančių ekonominės klasės išmaniųjų telefonų šiuo metu yra „LEAGOO M8“ - gamintojas pristatymo proga pasiūlė ribotą kiekį šio modelio telefonų už 68€.

Šis vietinis kinų gamintojas, be jokios abejonės, savo svarbiausiu koziriu laiko kainą. Savaime suprantama, kad dėl šios priežasties kuriant „LEAGOO M8“ teko šiek tiek pasispausti ir tai tikrai patiks ne visiems pirkėjams. Kiekvienam planuojančiam įsigyti šį išmanųjį telefoną iš karto skubame pranešti, kad jame nerasite 4G ryšio modulio, o integruota 2 GB operatyvioji RAM atmintinė taip pat greičiausiai patenkins ne visus poreikius, nors daugeliui dalykų tiek tikrai yra pakankama.

Nepaisant to, kitais aspektais „LEAGOO M8“ tikrai niekuo nenusileidžia kitiems vietiniams Kinijos ekonominės klasės išmaniųjų telefonų gamintojams. Šis 5,7 colių įstrižainės 1280 x 720 taškų raiškos IPS technologijos ekraną turintis išmanusis telefonas yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, „Mali-400“ vaizdo plokšte bei 16 GB vidine ROM atmintimi. Be to, čia galima paminėti dar ir tai, kad minėtą ekraną nuo susibraižymų saugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas.

Be to, „LEAGOO M8“ išmanusis telefonas turi 13 megapikselių kamerą, dviejų SIM kortelių palaikymą, santykinai talpią 3500 mAh bateriją bei piršto anspaudų skaitytuvą.

Tuo tarpu kaip vienu didžiausiu „LEAGOO M8“ išskirtinumu galima laikyti išmaniajame telefoną integruotą garso apdorojimo posistemės lustą „Awinic K7“. Pasak gamintojo, būtent pastarasis lustas „LEAGOO M8“ iš kitų kiniškų išmaniųjų telefonų akivaizdžiai leidžia išsiskirti kur kas geriau atkuriama garso kokybe.

Galiausiai svarbu paminėti dar ir tai, kad „LEAGOO M8“ taip pat yra įdiegta „Android 6.0“ platformos pagrindus paties gamintojo sukurta „Freeme OS 6.0“ operacinė sistema. Ar tai privalumas, ar trūkumas – sunku spręsti be nešališko išbandymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(6)
(14)

Komentarai ()