Kinijos turgelio stebuklai: tik užmigus užgęstantis išmanusis šviestuvas, slapta monetos dydžio kamera ir daugybė kitų žaisliukų, kokių Lietuvoje nepamatysite (Foto, Video)  (2)

Kinijos elektroninėse parduotuvėse nuo pačios įvairiausios produkcijos pasiūlos tiesiog raibsta akys. Kitaip sakant, pirkėjai tokiose elektroninėse parduotuvėse laiką gali leisti kaip socialiniuose tinkluose, kuriuose naujos informacijos srautas niekada nesibaigia. Kinų nuolatos rengiami specialūs pačių įvairiausių prekių pristatymai į dienos šviesą padeda ištraukti net ir tokius elektroninius žaisliukus, kurie greičiausiai liktų užgožti išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą visą pluoštą įdomybių į dienos šviesą ištraukė akcija „The Consumer Electric and Smart Home Equipment Flash Sale“ – kaip visada, akcijai priskirti produktai pardavinėjami su įvairiomis nuolaidomis, o bendras akcijinių produktų kiekis – ribotas. Ką gi įdomaus užmatėme šios akcijos asortimente?

Išmanusis šviestuvas „Yeelight Smart“

Nors akcijos metu siūlomi ir išmanieji telefonai, ir nešiojami kompiuteriai, ir išmanieji laikrodžiai bei aktyvumo asistentai, bet šį kartą labiausiai sudomino rečiau aprašomi produktai. Pavyzdžiui, apie šiuo metu 80 eurų kainuojantį LED išmanųjį šviestuvą „Yeelight Smart“ dauguma galbūt išvis nėra net girdėję.

Pastarasis, pasak gamintojo, ypatingas tuo, kad yra vienas pirmųjų tokio tipo šviestuvų pasaulyje, kuris turi integruotą tiek WiFi, tiek Bluetooth ryšio modulį. Šis aspektas naudingas todėl, kad leidžia „Yeelight Smart“ prijungti ne tik prie išmaniojo telefono, bet ir prie fizinio aktyvumo asistento.

Šiuo atveju galimybė išmaniuoju telefonu keisti šviestuvo apšvietimo spalvos temperatūrą (2700K –  6500K ribose) greičiausiai nieko nenustebins – tokias funkcijas turi ir Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Vis dėlto yra ir kur kas įdomesnių funkcijų. Pavyzdžiui, „Yeelight Smart“ šviestuvą prijungus prie fizinio aktyvumo asistento „Mi Band“, galima aktyvuoti funkciją, kuri automatiškai išjungti kambario apšvietimą vos tik užmigsite. Sutikite, jog tai ne tik naujas, bet ir labai įdomus sprendimas, ypač tiems žmonėms, kurie bijo tamsos arba jiems paprasčiausiai nejauku užsnūsti tamsiame kambaryje.

Be to, „Yeelight Smart“ šviestuvas turi apsaugą nuo dulkių, patvirtintą standartu P60. Šviestuvo galingumas - 28 W, o jo šviesos srautas - 2000Lm. Tai atitinka 115W galios kaitrinės lemputės skleidžiamą šviesos srautą. Šis šviestuvas pajėgus apšviesti 15 m2 plotą, o jo viduje šviečia OSRAM gamybos LED šviestukai.

Vaizdo kamera „Wanscam HW0038“

Tuo tarpu 50 eurų kainuojanti valdoma PTZ kamera „Wanscam HW0038“ taip pat yra būtent tai, ko Lietuvoje paprastai už tokią kainą greičiausiai niekada nerasite.

Nors iš pirmo žvilgsnio ši kamera nėra pačios geriausios raiškos (1 MP, 1280 x 720), tačiau analogiškos paskirtis vaizdo kameros dažnai neturi nė tiek. O tai daug ar mažai, galite įvertinti patys šiuose paveikslėliuose:

Vis dėlto užsienio pirkėjai nuolatos akcentuoja, kad ribotą raišką šiuo atveju su kaupu kompensuoja „Wanscam HW0038“ integruotas naktinis pašvietimas, judesio daviklis bei galimybė, leidžianti šią IP kamerą prie namų interneto tinklo prijungti tiesiog per WiFi belaidį ryšį.

Slapta monetos dydžio kamera „SQ8 Mini“

Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šią savaitę kaip niekada daug dėmesio taip pat susilaukia slapta monetos dydžio kamera „SQ8 Mini“.

Pastaroji ypatinga tuo, nes turi naktinį pašvietimą bei 12 megapikselių sensorių, kuris vaizdo įrašus leidžia fiksuoti aukštąją 1080p raiška (1920 x 1080).

Be to, „SQ8 Mini“ komplekte taip pat turi specialų stovą, todėl labai dažnai būna naudojama ir kaip automobilinis vaizdo registratorius.

O kas įdomiausia, ši universali kamera Kinijoje šiuo metu tekainuoja vos 12 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (2)