Kinijos turgelio stebuklai: kiekvienam namų meistrui būtinas žibintuvėlis, itin pigūs SSD, o smalsiausiems pirkėjams - brūkšninių kodų skaitytuvai  ()

Periodiškai atliekami rinkos tyrimai patvirtina didelį lietuvių susidomėjimą technologijomis bei jų naujovėmis - elektroninės prekės nėra ta sritis, kurioje lietuviai linkę itin taupyti. Tačiau ribotas vietinis asortimentas ir dažnai didesnės įrangos kainos vis dažniau nukreipia žvilgsnį į pigios kiniškos elektronikos alternatyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosios, žinoma, kol kas tenka ieškoti Kinijos elektroninėse parduotuvėse ir čia galima surasti tikrai neeilinių įdomybių – šį kartą atrinkome keletą įdomesnių kiniškų aksesuarų, kurie gali praversti ne tik namų buityje, bet ir versle.

„NITECORE T360M“ žibintuvėlis

Greičiausiai dauguma skaitytojų sutiks, kad išmaniajame telefone integruota žibintuvėlio funkcija gali praversti pačiose netikėčiausia situacijose. Tačiau tam tikrais atvejais, kai reikia abiejų laisvų rankų, jį naudoti nėra itin patogu.

Pavyzdžiui, retsykiais pasikrapštyti prie automobilio ar kažką tiesiog pameistrauti tenka daugumai, todėl šiuo atveju verta pagalvoti apie specializuoto „NITECORE T360M“ žibintuvėlio įsigijimą.

Šis 18 eurų kainuojantis LED žibintuvėlis palankių pirkėjų atsiliepimų susilaukia dėl to, nes turi specialų 360 laipsnių kampu besisukantį magnetinį stovą. Būtent ši savybė leidžia „NITECORE T360M“ greitai ir patikimai pritvirtinti prie bet kokio metalinio paviršiaus.

Be to, šis žibintuvėlis yra pagamintas iš patvarios polikarbonato medžiagos, yra atsparus vandeniui (tai patvirtina IPX-65 sertifikatas) ir taip pat turi integruotą 150 mAh bateriją, kuri „NITECORE T360M“ nepertraukiamai leidžia naudotis net 21 valandą.

SSD diskas „Netac N530S“

Tuo tarpu žvilgtelėjus į Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavimo „The Happy New Year Computer Peripherals Flash Sale“ pasiūlymus (visų jų neaptarsime, pasižvalgykite patys), šią savaitę tikrai verta atkreipti dėmesį į 37 eurus kainuojantį 120 GB talpos SSD diską „Netac N530S“.

Žinoma, kai kurie pirkėjai kiniško SSD disko patikimumu gali suabejoti, tačiau šiuo atveju deklaruojamos techninės charakteristikos dvejones turėtų išsklaidyti.

„Netac N530S“ savo ilgaamžiškumą patvirtina ne tik „TRIM“ techniniu sprendimu, bet ir itin aukšta 1 mln. valandų vidutine darbo trukme (MTBF). Be to, patikimumo įspūdį taip pat padeda sukurti ir pilnai metalinis šio SSD disko korpusas.

Žinoma, SSD diskų netrūksta ir Lietuvoje, tačiau už tokią kainą nieko geriau nerasite – galite palyginti, kiek Lietuvoje paprastai kainuoja 120 GB SSD diskai.

Brūkšninių kodų skaitytuvas „Excelvan“

Galiausiai šią savaitę Kinijoje daug pirkėjų dėmesio susilaukia ir 24 eurus kainuojantis daugiafunkcinis brūkšninių kodų skaitytuvas „Excelvan“. Su šiuo skaitytuvu galėsite patikrinti prekių, bilietų, leidimų informaciją, dekoduoti visus brūkšninius kodus.

„Excelvan“ ypatingas tuo, kad prie kompiuterio ar išmaniojo telefono gali būti prijungiamas ne tik „Bluetooth“ ryšiu, bet ir per USB jungtį arba specialų belaidį adapterį.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad šis brūkšninis kodų skaitytuvas turi integruotą 750 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos gali būti naudojamas net iki 7 dienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai ()