Kinijos turgelio stebuklai: neįtikėtinas planšetofonas „PPTV 7“ su tokios kokybės ekranu, jog tai tikra egzotika net ir brangiausiems modeliams (Foto, Video)  (1)

Vietinių Kinijos gamintojų kuriami išmanieji telefonai atranda vis daugiau pirkėjų. Ir šios tendencijos jaučiamos netgi Lietuvoje. Vis dėlto Lietuvos elektroninės parduotuvės yra nepajėgios prisitaikyti prie kinų diktuojamų naujų įrenginių išleidimo tempo. Būtent todėl pirkėjai ieškantys naujos kartos ekonominės klasės išmaniųjų įrenginių yra privesti domėti ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse pristatomomis naujienomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, kad kinai moka kurti puikius ekonominės klasės išmaniuosius telefonus greičiausiai jau suprato beveik visas pasaulis. Tačiau vietiniai Kinijos gamintojai savo gabumus vis dažniau ir dažniau atskleidžia taip pat ir planšetofonų rinkoje, kas kol kas daugumai gali gana netikėta naujiena.

Juk „Samsung“ ar „Huawei“ kuriamus planšetofonus gali įpirkti tikrai ne visi norintys, tačiau šių bendrovių sėkmė įrodo, kad pirkėjai jau pasiruošę priimti itin didelės įstrižainės išmaniuosius įrenginius. Šias tendencijas puikiai patvirtina ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu maždaug už 120 eurų platinamas itin solidžiai atrodantis planšetofonas „PPTV 7“.

Visiškai metalinį korpusą turintis planšetofonas užsienio pirkėjus labiausiai domina dėl savo neįtikėtinų charakteristikų ekrano. „PPTV 7“ integruotas 6 colių 2K raiškos (2560×1440) ekranas, turintis net 490 taškų colyje PPI rodiklį. Būtent tokios raiškos ir kokybės ekranas kol kas yra gana didelė egzotika ne tik Kinijoje, bet ir garsių technologijų bendrovių kuriamuose išmaniuose telefonuose ar planšetofonuose.

Be to, svarbu pabrėžti, kad šį ekraną nuo susibraižymų apsaugo ne tik patvarumo, bet ir solidumo „PPTV 7“ suteikiantis 2.5D tipo stiklas užapvalintais kraštais.

Greta itin puikaus ekrano, „PPTV 7“ išmanusis taip pat aprūpintas 3610 mAh talpos baterija, aštuonių branduolių „Helio X10 Turbo“ centriniu procesoriumi, „PowerVR G6200“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąją RAM bei 32 GB vidine ROM atmintimis, 13 megapikselių kamera, dviejų SIM kortelių palaikymu ir, žinoma, WiFi, 4G, Bluetooth bei GPS ryšio moduliais.

Iš pirmo žvilgsnio, toks įspūdingas ekranas reikalautų geresnės techninės įrangos, bet tuomet ir kaina taptų tokia pati, kaip „Samsung“ ar „Huawei“ planšefonų.  Štai todėl apžvalgininkai vienbalsiai sutinka, kad už 120 € tai beveik idealus derinukas ir rinkoje šiuo metu nerasite nieko panašaus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (1)