Kinijos turgelio stebuklai: praktiškos elektronikos pasiūlymai kelionėms ir namams - belaidės ausinės, IP ir veiksmo kamera  ()

Artėjantis pavasario sezonas įnešė pastebimų pokyčių Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ asortimente. Toks įspūdis susidaro todėl, nes vis dažniau ir dažniau tenka sulaukti išpardavimų, kurių pagrindiniu akcentu tikrai tampa ne išmanieji telefonai ar planšetiniai kompiuteriai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinai šiltuoju metų sezonu potencialius pirkėjus bando vilioti įvairia praktiška elektronika, kuri gali būti pritaikoma tiek kelionėse, tiek vakarėliuose, tiek namuose. Būtent šią savaitę tokių aksesuarų netrūksta „Spring New Gadgets“ išpardavime.

Apie belaides į ausis įstatomas (angl. in-ear) Bluetooth ausines greičiausiai pasvajoja kiekvienas, tačiau europietiška tokių ausinių kaina yra įkandama tikrai ne visiems. Vis dėlto kinai kaip visuomet gali pasiūlyti pigesnę alternatyvą. Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ belaides į ausis įstatomas Bluetooth ausines „TWS M9“ galima įsigyti vos už 15 eurų.

„TWS M9“ yra pagamintos iš kokybiško ABS plastiko ir taip pat gali pasigirti itin talpia 50 mAh baterija. Pasak gamintojo, pastaroji baterija, klausant tik muziką gali atlaikyti iki 4 valandų. Tuo tarpu „TWS M9“ naudojant tik kaip laisvų rankų įrangą, baterija turėtų tarnauti dar ilgiau, t. y. iki 5 valandų. Šios į ausis įstatomas ausinės ypatingomis tampa ir dėl įdiegto aido slopinimo techninio sprendimo, kuris itin praverčia tada, kai „TWS M9“ yra naudojamos kaip laisvų rankų įranga.

Ieškantiems namų saugos sprendimo, šią savaitę tikrai vertėtų atkreipti dėmesį į belaidę WiFI IP kamerą „XSC 960P“ už 28 eurus.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad „XSC 960P“ vaizdą įrašinėja 960p raiška (960 x 960), o taip pat yra aprūpinta naktiniu pašvietimu, judesio davikliu bei mikrofonu ir garsiakalbiu.

Vis dėlto ši belaidė IP kamera daugiausiai dėmesio ir teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl itin plataus apžvalgos kampo. Kitaip sakant, „XSC 960P“ – tai panoraminė IP kamera, kuri vaizdą realiu laiku geba filmuoti net 360 laipsnių kampu.

Pirkėjų dėmesio šią savaitę tikrai netrūksta ir 39 eurus kainuojančiai veiksmo kamerai „Elephone ELECAM Explorer S“.

Ji ypatinga tuo, nes yra aprūpinta 8 megapikselių „Sony IMX 179“ sensoriumi, o tai leidžia vaizdo įrašus fiksuoti 4K raiška. Kiekvieną pirkėją taip pat maloniai stebina „Elephone ELECAM Explorer S“ komplekte pridedamas vandeniui atsparus dėklas, kuris šia veiksmo kamera be jokių sutrikimų leidžia naudotis net ir 30 metrų gylyje po vandeniu.

Galiausiai reikia pabrėžti dar ir tai, kad veiksmo kamera „Elephone ELECAM Explorer S“ yra aprūpinta 2 colių įstrižainės ekranu (320 x 240), atnaujintu naujosios kartos „Allwinner V3“ lustu bei itin talpia 900 mAh baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai ()