Kinijos turgelio stebuklai: įdomiausi naujos produkcijos pasiūlymai vienoje vietoje – išskirtinio dizaino IP kamera, FHD raiškos vaizdo registratorius ir naujas planšetas iš „Lenovo“  (1)

Vietiniai Kinijos gamintojai keletą paskutinių mėnesių itin aktyviai pristatinėja naujus elektroninius aksesuarus. Tokios tendencijos skatina elektronines parduotuves ieškoti būdų kaip apie šias naujienas pranešti savo potencialiems pirkėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šį kartą ėmėsi sau įprastos taktikos ir surengė specialų išpardavimą „Fresh New Arrivals“. Skubame pranešti, kad šis išpardavimas apima net dešimt skirtingų prekių kategorijų, todėl net neabejojame, kad kažką naujo, įdomaus ir dar nematyto jame gali atrasti kiekvienas skaitytojas.

Išskirtinio dizaino IP kamera „ESCAM Q8“

Kinijoje kuriamos IP kameros domina vis daugiau pirkėjų, todėl tampa visiškai aišku, kodėl norinčių jas gaminti atsiranda vis daugiau ir daugiau. Pavyzdžiui, apie vietinį Kinijos gamintoją „ESCAM“ kol kas teko girdėti tik vienetams.

Vis dėlto šis gamintojas turi pakankamai ambicijų, kad pajėgtų aplenkti lyderius, o tai bene geriausiai patvirtina naujosios kartos belaidė IP kamera „ESCAM Q8“, kurią „Gearbest“ šią savaitę galima įsigyti už 26 eurus.

„ESCAM Q8“ nuo konkurentų visų pirma išsiskiria savo išvaizda – tai labai protingas žingsnis, kaip patraukti būsimų pirkėjų dėmesį. Be to, ji yra ypatinga tuo, kad geba užtikrini 360 laipsnių apžvalgos kampą, kas, pasak gamintojo, leidžia viename vaizde stebėti apie 100 kvadratinių metrų patalpos teritoriją.

Be to, ši belaidė 960p raiškos (1280 x 960) kamera taip pat turi integruotą naktinį pašvietimą, judesio daviklį, garsinį aliarmą, yra suderinama su visomis populiariausiomis operacinėmis sistemomis, o esant reikalui dar gali siųsti ir įspėjamuosius pranešimus į elektroninį paštą. Be to, filmuoti vaizdai įrašomi į 128 GB talpos SD kortelę.

Taigi, ji puikiai gali tarnauti kaip pigi apsaugos sistemos alternatyva, kuomet nesinori investuoti į brangią profesionalią įrangą.

Aukštos raiškos vaizdo registratorius „G90“

Kinai taip pat garsėja automobilinių vaizdo registratorių pardavimais. Suprantame, kad įsigyti vaizdo registratoriai puikiai tarnauja ilgą laiką, tačiau jeigu pagaliau atėjo laikas įsigyti naują, šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 30 eurų kainuojantį vaizdo registratorių „G90“.

Pastarasis yra ypatingas tuo, kad geba filmuoti aukštąją raiška (1920 x 1080), turi HDMI vaizdo išvestį, judesio daviklį ir taip pat gali pasigirti plačiu 170 laipsnių apžvalgos kampu, integruotu 2,7 colių įstrižainės ekranu bei sparčiu „Ambarella A7LA30“ lustu.

Planšetinis kompiuteris „Lenovo P8“

Galiausiai šią savaitę vertėtų atkreipti dėmesį ir į 148 eurus kainuojantį ekonominės klasės planšetinį kompiuterį „Lenovo P8“.

Šis planšetinis kompiuteris turi 8 colių WUXGA raiškos (1920 x 1200) ekraną, 4250 mAh bateriją, 3 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidinę ROM atmintį – pagal parametrus matyti, kad pilnaverčio namų kompiuterio jis neatstos, tačiau puikiai tiks tiems skaitytojams, kurie ieško alternatyvaus būdo kaip namuose mėgautis išmaniųjų telefonų teikiamomis galimybėmis kur kas didesniame ekrane.

Ir šiuo atveju spartos tikrai pakaks, kadangi „Lenovo P8“ taip pat gali pasigirti ne tik santykinai našiu „Qualcomm Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi, „Adreno 506“ vaizdo plokšte, bet ir integruotu IEEE 802.11ac WiFi ryšio moduliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)