Tik tiems, kas turi gerą humoro jausmą: 3 neįprasti, bet visai naudingi ir juokingi daiktai iš Kinijos  (1)

Internete gausu įvairių produktų, kurie atrodo tarsi pokštas, kurio niekas niekada neparduotų. Tačiau parduoda, o žmonės perka ir dovanoja draugams. Prieš savaitgalį pristatome 3 keistus, o gal ir kažkiek šlykščius daiktus iš Gearbest.com žmonėms su humoro jausmu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Į pilvą panašus juosmens krepšys

Visai neseniai internete išpopuliarėjo vaizdai su storą pilvą primenančiu juosmens krepčiu. Atspausdintas pilvo atvaizdas yra fotorealistiškas - ant pilvo matyti kūno plaukai, bamba, dėvėdami tokį krepšį vyrai atrodo tarsi būtų apkūnūs. Tai labiau jau juokinga dovana, kurios rimtai nešioti nepavyktų, tačiau gamintojai pasitengė, kad šis krepšys dar būtų ir pakankamai praktiškas.

Į pilvą panašiame juosmens krepšyje telpa didelės ausinės, 300 ml butelis ar skardinė, telefonas, piniginė ir taip toliau. Atspausdinta grafika niekaip nekeičia krepšio funkcijos - net užtrauktukas yra paslėptas. Tik kas tokį krepšį nešios?

Gamintojas teigia, kad tai - gera dovana tėčiui ar draugams. Internetui, atrodo, šis daiktas kelia šypseną, bet ar yra jį rimtai perkančių? Šis krepšys kainuoja  €8,37 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

2. Dušo želė dozuoklis

Šampūną bei dušo želę perkame buteliuose, kuriuos vėliau ir naudojame produktų dozavimui. Problema nedidelė, bet daug patogiau tam pasitelkti ant sienos montuojamą dozuoklį. Tokių rinkoje - daugybė. Stilingas dozuoklis su permatomomis talpomis ir nerūdijančio plieno mechanizmu kainuoja vos mažiau nei 19 eurų, tačiau gal jis jums per daug nuobodus? Tuomet lieka didelė raudona nosis.

Nosies formos dušo želė dozuoklis yra gana didelis ir realistiškas. Gerai tai, kad jis montuojamas negręžiant sienų, nes tikėtina, kad visą laiką šio aksesuaro naudoti nesinorės. Nosies formos dušo želė dozuoklis kainuoja vos mažiau nei 10 eurų.

3. „iPhone 6/6S“ dėklas su minkštu žaislu

Stresą malšinantys žaislai dabar yra itin populiarūs. Jie padeda nusiraminti, atsipalaiduoti ir trumpam pamiršti rūpesčius. Visai neseniai internete išpopuliarėjo ir išmaniųjų telefonų dėklai su mažais minkštais žaislais, kuriuos labai malonu liesti ir spaudyti. Pavyzdžiui, ant šio „iPhone 6/6S“ yra priklijuota juokinga katės figūrėlė.

Gamintojas teigia, kad toks dėklas yra ir mielas žaislas, ir priemonė stresui malšinti. Aišku, ir išmaniojo telefono apsauga, kaip ir kiti dėklai. „iPhone 6/6S“ dėklas su minkštu žaislu kainuoja kiek mažiau nei 3 eurus. Analogiškas dėklas „iPhone 7“ telefonui taip pat egzistuoja ir kainuoja lygiai tiek pat.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(19)
(-3)

Komentarai (1)