Kinijos turgelio stebuklai: mikrobangų krosnelėje 500 kartų išvaloma užrašų knygelė, auksinės klaviatūros raidės, itin pigios LED juostos su valdymu bei LED laikrodukas  ()

Niekam ne paslaptis, jog kiniškose internetinėse parduotuvėse galima rasti pačių įvairiausių prekių, kurios dažnai išsiskiria itin žema kaina, o kai kada stebina pačiomis gamintojų idėjomis. Šįsyk siūlome pažvelgti į keletą tikrai įdomių produktų, kuriems „Lightinthebox“ internetinė parduotuvė pritaikė nuolaidas ir kurie gali nustebinti savo išradingumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Elfinbook 2.0“ – ar esate matę tokią užrašinę?

Perkant užrašinę ar užrašų knygutę – visuomet apsvarstome ar mums užteks joje esančių puslapių. O kas jeigu turėtumėte užrašinę, kurios visus užpildytus puslapius galėtumėte išvalyti vos per keletą sekundžių? Viskas labai paprasta – Jums tereikia įsigyti šiuo metu 14,99 JAV dolerių kainuojančią „Elfinbook 2.0“ užrašinę.

Ši itin įdomiai veikianti knygutė gali būti išvalyta iki 500 kartų, o įdomiausia, kad šiai procedūrai atlikti Jums tereikia įdėti užrašinę į mikrobangų krosnelę. Verta paminėti ir tai, jog ši knygutė turi ir savo aplikaciją, kurios dėka galėsite viską lengvai perkelti į savo išmanųjį telefoną. Už 14,99 JAV dolerių Jūs gausite ne tik knygutę, tačiau kartu su ja ir rašiklį, kuris naudojamas pildant šią užrašinę.

Pabodo standartinės klaviatūros rodyklės?

Naudojatės klaviatūra su iškilusiais mygtukais? Galbūt norėtumėte, jog žaidžiant žaidimus ar užsiemant kita veikla, kurioje reikalingi rodyklių mygtukai, pastarieji išsiskirtų iš visų kitų? Dabar vos už 5,99 JAV dolerių galite įsigyti auksinės spalvos mygtukus, kuriais galėsite pakeisti standartinius.

Verta atkreipti dėmesį į tai, jog gausite ne tik 4 rodyklių mygtukus, tačiau ir raidžių W S A D auksinius pakeitimus, nes ne retai ir šie mygtukai naudojami, kaip rodyklių alternatyva įvairiuose kompiuteriniuose žaidimuose.

Ieškantiems šviesos sprendimų – LED juostos

Niekam ne paslaptis, jog LED juostos tikrai nėra itin pigi prekė, tačiau net ir šiuo atveju Kinijoje galime rasti tikrai šaunių sprendimų. „Lightinthebox“ siūlo įsigyti 20 metrų LED juostas su valdymo pulteliu vos už 16,99 JAV dolerių. Pažvelkime atidžiau ką gautume už šią sumą.

Iš pradžių vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog 20 metrų LED juostos yra padalintos į 4 atskirus komplektus po 5 metrus, o jie visi jungiami į vieną pagrindinį maitinimo blokelį. Svarbu prisiminti ir tai, jog už tikrai ne didelę sumą Jūs gausite ir valdymo pultelį, kuris leis keistai ne tik spalvas, tačiau ir suteiks tam tikrų efektų Jūsų šviesoms.

Nenorite išmanios apyrankės? Rinkitės LED laikrodį!

Svarstėte įsigyti išmaniąją apyrankę ar laikrodį, tačiau Jums nereikalingas toks didelis funkcionalumas, kuris dar ir atima baterijos energiją? Ar tiesiog norite įdomesnio aksesuaro, kokį retai kas turi ant rankos? Parduotuvėje „Lighinthebox“ galite rasti itin pigią alternatyvą visoms šioms nešiojamoms išmaniosioms technologijoms.

Vos už 0,70 JAV dolerio galite įsigyti LED laikrodį, kuris neleis pamiršti kiek dabar yra valandų. Ši apyrankė rodo tik laiką – ką turbūt atskleidžia ir jos itin žema kaina, o laikrodžio veikimą palaiko pakeičiamos baterijos, todėl nereikės vargti su šio LED laikrodžio krovimo, o pakaks tiesiog pakeisti baterijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(11)
(-7)

Komentarai ()