Būtinas daiktas atšalus orams: „Xiaomi“ nuomone tai pats geriausias termometras pasaulyje, o dabar jam taikoma nuolaida  ()

Dabar yra labai lengva susirgti. Lauke nuolat kaitaliojasi teigiama ir neigiama temperatūra, labai drėgna, o viešosios erdvės mieste yra pilnos žmonių. Reikia stengtis stiprinti savo imunitetą, nes per šventes sirgti nenori niekas. Visgi, reikia būti pasiruošusiems ir tokiems nutikimams. Namų vaistinėlėje privalo būti termometras, geriausia - bekontaktis. Štai kokį modernų ir paprastą įrenginį siūlo „Xiaomi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bekontaktis termometras šeimai yra labai geras pasirinkimas. Kadangi jis neliečia sergančiųjų, tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė. Bekontakčiai termometrai taip pat labiau patinka vaikams, nes jie veikia iš karto - jų nereikia laikyti, todėl vaikai gali net miegoti, kuomet matuojama jų temperatūra.

IR spindulių pagrindu veikiantis „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ termometras taip ir veikia. Jį tereikia laikyti netoli sergančiojo kaktos, nuspausti mygtuką ir po sekundės ekrane pasirodys skaičiai. Apie tai įspės ir vibracija - garsinis signalas pažadintų vaiką.

 „Xiaomi“ pagalvojo ir apie šio termometro laikymo kampą ir tikslumą. Tikriausiai pastebėjote, kad šio bekontakčio termometro dizainas yra unikalus. Jis pagamintas taip, kad naudotojui būtų patogu jį laikyti optimaliu kampu nukreipus į sergančiojo kaktą.

Šis įrenginys taip pat pasižymi labai lygiais paviršiais, kuriuos lengva valyti, ir dviem AAA standarto baterijomis, kurių pakaks 3000 labai tikslių matavimų.

Minėjome, kad „Xiaomi“ bekontaktis termometras žmogaus kūno temperatūrą išmatuoja per sekundę. Tačiau per tą laiką jis duomenis paima net 100 kartų. Tai garantuoja tikslumą. Šis prietaisas taip pat atkreipia dėmesį į aplinkos temperatūrą ir ją kompensuoją, o absoliutų naudotojų pasitikėjimą užtikrina ir vokiškas „Heimann“ jutiklis. „Xiaomi“ teigia, kad šis prietaisas žmogaus kūno temperatūrą matuoja +/- 0,2 laipsnių tikslumu.

Šis „Xiaomi“ bekontaktis termometras šiuo metu siūlomas su solidžia nuolaida ir iš viso kainuoja €20,40.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(8)
(3)

Komentarai ()