10 juokingų daiktų iš Kinijos, kurie nustebins draugus ir namiškius: puodelis su kiaulės nosimi, milijonieriams skirtas tualetinis popierius, kiaulinės kojinės ir toks dviračio žibintas, kurio pamiršti neįmanoma (Video)  (3)

Mes save apsikrauname rūpesčiais ir rutina. Namai, kurie turi teikti ne tik saugumo jausmą, bet ir tik geriausias emocijas. Tam reikia pasistengti - palaikyti tvarką, gerai apgalvoti interjero dizainą, o ir kelios juokingos smulkmenos dali praversti. Štai 10 juokingų daiktų iš Kinijos, kurie gali pralinksminti ir šalčiausią dieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Kvailiausias įrenginys pasaulyje

Visada siekiame funkcionalumo. Mums reikia naujausių prietaisų, kurie siūlo daugiau funkcijų. O kas jei daikto funkcija būtų tik save išsijungti? Tai ši dėžė ir daro - jūs ją įjungiate, ji atsidaro, o išlindusi svirtis prietaisą išjungia. Tai tikriausiai yra kvailiausias prietaisas pasaulyje, tačiau kartus jis yra labai populiarus. 

Šis visiškai nenaudingas prietaisas naudoja porą AA standarto baterijų. „Creative Machine Assembled Wood Useless Box“ pavadintas įrenginys kainuoja €9,70, galima rinktis iš dviejų spalvų.

2. Nosies formos dušo želė dozuoklis

Neslėpsime - tai - keista vonios kambario dekoracija. Nosies formos dušo želė dozuoklis tikrai patiks ne visiems, tačiau abejingų nepaliks. Nereikėtų pro pirštus praleisti ir fakto, kad šis daiktas yra gana funkcionalus - dušo želė visada bus po ranka, nereikės jos žvalgytis lentynoje.

Reikėtų paminėti, kad ši nosis nėra tokia maža, kaip gali pasirodyti žiūrint į nuotraukas. Jos išmatavimai - 14 X 8,5 X 18 cm. Šis dušo želė dozuoklis kainuoja €6,43.

3. Juokingas puodelis

Tai - nebloga dovana bendradarbiams, kuriuos mėgstate paerzinti. Tai - įprastas baltas puodelis. Jis nepakeis spalvos įpylus kavos, neatsivers koks nors paveikslėlis. Visgi, kuomet gerdamas žmogus jį kilstelės pasimatys kiaulės knyslė.

Aišku, jei mėgstate tokį humorą, galite šį puodelį pasidovanoti ir patys sau. Juolab, kad galima rinktis ne tik kiaulės, bet ir šuns snukio atvaizdą. Šis juokingas puodelis kainuoja vos mažiau nei 10 eurų.

4. Tualetinis popierius su dolerių atvaizdais

„Šluostykitės kaip milijonierius“ teigia šio produkto aprašymas. Tai - tualetinis popierius su 100 dolerių banknoto atvaizdais. Žinoma, atvaizdas nėra labai ryškus ir 1,5 kartus didesnis už tikrus pinigus, tačiau linksta detalė jūsų tualete svečių tikrai neliks nepastebėta.

Pakuotėje rasite keturis tokius rulonėlius, pats popierius yra trisluoksnis. Šis tualetinis popierius su 100 dolerių banknoto atvaizdais kainuoja  €15,26.

5. Vemiantis žaislas

Tai - vienas iš tų daiktų, kurie tikrai patiks ne visiems. Šis mažas minkštas geltonas kamuoliukas su veidu gali išvemti pridedamą geltoną masę, o paskui ją suvalgyti. Pirkėjai teigia, kad žaisti su šiuo gana šlykščiu daiktu yra stebėtinai malonu.

Tikriausiai jums šis žaislas neatrodo kaip viliojanti laisvalaikio leidimo priemonė, bet jis yra toks pigus, kad verta išbandyti. Šis vemiantis kamuoliukas kainuoja €1,65. Čia galite pamatyti, kaip jis veikia:

6. Kiaulieną primenančios kojinės

Turite draugų vegetarų? O gal patys mėgstate netradicines aprangos detales? Tai - trumpos kojinės su kiaulienos šoninės atvaizdu. Pirkėjai teigia, kad jų dydis yra maždaug 36-40.

Šios kojinės kainuoja €1,65.

7. Veido išraišką keičiantis žaislas

Vieną akimirką jis mielai žiūri jums į akis, o kitą - šiepia aštrias iltis. Tai - paprastas pliušinis žaislas su mechanizmu galvoje, kuris keičia jo veido išraišką. Tereikia nuspausti mygtukus ir jis pasikeis per akimirką.

Gearbest.com yra net septynios šio žaislo versijos - nuo lokio iki vienaragio. Šis veido išraišką ir nuotaiką keičiantis zuikis kainuoja €13,26.

8. Galinis dviračio žibintas

Tai - neperšlampamas, minkštas galinis dviračio žibintas. LED šviestuvas leidžia rinktis tarp raudonos, mėlynos ir žalios spalvos ir atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą. Jis yra nesunkiai tvirtinamas ne tik po dviračio sėdyne, bet ir, pavyzdžiui, prie kuprinės.

Šis dviračio žibintas yra labai lengvas ir minkštas, nes turi silikono korpusą. Jame slepiasi 3 W šviestuvas ir pora 2032 standarto baterijų. Šis dviračio žibintas kainuoja €2,77.

9. Šuns kaubojus

Tai - kažkas tarp žaislo ir aksesuaro. Šis juokingas pliušinis kaubojus yra labai lengvas ir šuneliui nepatogumo nesukels, o štai aplinkiniams išspaus šypseną. Aišku, jei matysite, kad šuniui šis daiktas nepatinka, teks jo atsisakyti.

Šis augintinio aksesuaras kainuoja €12,24. Prieš pirkdami turite pasirinkti vieną iš trijų dydžių pagal nurodytus išmatavimus.

10. Linksmas lipdukas sienai

Kartais vienspalvės sienos atrodo taip nuobodžiai. Jų blankumą dažnai pertraukia tik elektros jungtukai ir rozetės. Visgi, jos taps savotiškomis interjero detalėmis, jei šalia jų priklijuosite štai tokius lipdukus.

Tai - vandeniui atsparūs viniliniai lipdukai. Gamintojas teigia, kad juos galima klijuoti ir ant automobilio. Jie tokie patvarūs, kad per penkerius metus net neturėtų nublukti ar atsilupti. Šie lipdukai kainuoja €2,74. Gearbest.com turi visą jų kolekciją - skirtingas rozetes ar šviesos jungtukus galima papuošti skirtingais lipdukais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (3)