Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga skelbiamos nuolaidos mobiliai kamerai, naujos kartos išmaniajai apyrankei ir dvi kameras turinčiam vaizdo registratoriui  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės laikas nuo laiko gana pastebimai atnaujina parduodamų aksesuarų asortimentą. Tokių įvykių proga pirkėjai itin dažnai sulaukia naujus produktus reklamuojančių išpardavimų, kadangi tai yra bene geriausias būdas leidžiantis elektroninėms parduotuvės pristatyti savo naują asortimentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent su šia intencija šią savaitę taip pat buvo surengtas ir „New Arrivals Flash Sale“ išpardavimas.

Mobili kamera „SJCAM A10“

Atėjus vasaros sezonui tikrai kur kas daugiau keliaujame, todėl tikrai itin dažnai norisi tinkamai įamžinti savo naujus nuotykius. Jeigu su šia mintimi sutinkate, tai greičiausiai susidomėsite ir naujos kartos 96 eurus su nuolaida kainuojančia mobilia kamera „SJCAM A10“.

Ši kamera ypatinga tampa dėl savo specialaus laikiklio, kuris garantuoja, kad „SJCAM A10“ itin lengvai galėsite pritvirtinti prie kuprinės, kelnių kišenės ar kitos pagal situaciją jums tinkamos vietos.

Pristatant šią mobilią kamerą (8,3 x 5,8 x 4 cm) norisi paminėti dar ir tai, kad ji yra aprūpinta 2 colių ekranu (320 x 240), „Novatek 96658“ lustu, aukštosios raiškos kamera (1920 x 1080, 30 FPS), judesio davikliu, naktiniu pašvietimu bei itin talpia 2650 mAh baterija, kurios energijos pakanka net dviejų valandų trukmės nepertraukiamam „SJCAM A10“ darbui užtikrinti. Be to, čia dar reikia pridėti ir tai, kad „SJCAM A10“ yra atspari net ik vandeniu, bet ir dulkėms (IP65).

Naujos kartos fizinio aktyvumo asistentas „Wlngwear M200“

Jeigu ieškote naujos kartos fizinio aktyvumo asistento už tikrai prieinamą kainą, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į vos 13 eurų su nuolaida kainuojantį fizinį aktyvumo asistentą „Wlngwear M200“.

Pagrindinis akcentas, kuris prideda šiam fiziniam aktyvumo asistentui papildomo populiarumo, žinoma, yra itin kokybiškas 0,96 colių įstrižainės spalvotas lietimui jautrus ekranas.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad „Wlngwear M200“ gali pasigirti ne tik atsparumu vandeniui bei dulkėms (IP67), bet ir itin talpia 90 mAh baterija, kurios energijos pakanka net 15 dienų, jeigu šis fizinis aktyvumo asistentas būna naudojamas tik budėjimo režime. Be to, „Wlngwear M200“ kaip ir kiti fiziniai aktyvumo asistentai geba skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, gali sekti miego kokybę bei matuoti pulsą, tačiau papildomą pranašumą įgyja dėl to, nes taip pat dar turi integruotą begarsį žadintuvą bei chronometrą.

Vaizdo registratorius „Mini 0906“

Jeigu domitės automobiliniais vaizdo registratoriais, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į naujos kartos 87 eurus kainuojantį vaizdo registratorių „Mini 0906“.

Šis vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra sudarytas net iš dviejų aukštosios raiškos (1920 x 1080) kamerų, kurių kiekvienos matymo kampas – 135 laipsniai. Būtent toks sprendimas garantuoja, kad nuo šiol galėsite matyti ne tik kas vyksta automobilio priekyje, bet ir gale.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Mini 0906“ gali pasigirti integruotu GPS ryšio moduliu, HDMI vaizdo išvestimi, judesio davikliu, naktiniu pašvietimu bei įdiegtu WDR techniniu sprendimu, kuris garantuoja puikią įrašų kokybę net ir tuomet, kai vaizdo įrašus tenka fiksuoti šviečiant itin ryškiai saulės šviesai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: